Libnet.ro
UNICEF

21:30

Norica Nicolai: Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani

Antena3 Antena3,
Norica Nicolai: Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani

Juristul Norica Nicolai a declarat, sambata, ca Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani de zile, tara noastra traind astfel sub zodia scandalului. Solicitata sa comenteze pe marginea. continuă pe Antena3

Juristul Norica Nicolai: Romania nu mai este un stat de drept

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai considera ca Romania nu mai este un stat de drept, a apreciat fostul ministru al Justitiei, sambata, la Antena 3. Romania nu mai este un stat de drept. Ne confruntam cu un.

Toate companiile mari din Romania, cel putin cele private, vor utiliza solutii de cloud computing pana in 2017, studiu CIO Council

Este de asteptat ca pana in anul 2017 toate companiile mari si foarte mari din Romania cel putin cele din sectorul privat) sa utilizeze sub o forma sau alta cloud computing-ul ca forma principala de folosire a instrumentelor IT, arata datele unui studiu realizat de CIO Council, asociatie ce reuneste 80 de membri care au detinut sau detin functii de directori IT in marile corporatii locale. Cloud computing-ul este tehnologia care permite stocarea, procesarea si utilizarea datelor pe computere si sisteme de calcul aflate la distanta, prin intermediul unei conexiuni de internet. La acest studiu au participat 107 companii din Romania, 48% dintre acestea cu afaceri de peste 100 milioane de euro si 58% cu un buget de IT de peste un milion de euro.

Top: Cele mai mari 25 de agentii de relatii publice din Romania

McCann PR, companie condusa de Imola Zoltan si parte a grupului de comunicare McCann WorldGroup Romania, este pentru al doilea an consecutiv cea mai mare agentie de relatii publice de pe piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 3,6 milioane de euro.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

FOTO INEDIT:Vezi unde s-au ASCUNS doi sirieni pentru a iesi ILEGAL din Romania.

Descoperire inedita a politistilor de frontiera de la Nadlac: Doi sirieni incercau sa iasa ilegal din Romania ascunsi in podeaua unui autoturism. Cei doi migranti puteau sa scape daca soferul autoturismului care-i transporta nu dadea semne de agitatie in timpul controlului la granita. Politistii de frontiera si-au dat seama ca ceva este in neregula si au verificat masina. Nu mica le-a fost surpriza cand, sub podeaua autoturismului, intr-un locas special amenajat, au gasit doi barbati. Ei au .

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania -CEEER 2013.

Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania CEEER) 2013 va avea loc in perioada 10-11 Septembrie 2013, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Balcescu, in paralel cu targul de automatizari si echipamente electrice, IEAS 2013 - International Electric and Automation Show. CEEER este un eveniment fundamentat pe Conferintele de Echipamente si Automatizari din Romania CEEA), care timp de 5 editii 2006-2011), au deschis toamna evenimentelor de profil din Romania. Menit a deveni .

SANSA pentru ecoturismul din Romania. Proiectul francez Cele mai frumoase sate ...

Ministrul francez al Ecologiei, Dezvoltarii Durabile si Energiei, Philippe Martin, si-a exprimat, joi, sustinerea pentru preluarea proiectului Cele mai frumoase sate in Romania, care ar putea constitui un avantaj substantial pentru ecoturismul din Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Pozitia a fost formulata in cadrul unei intalniri avute joi, la Palatul Victoria, cu ministrul roman al Mediului, Rovana Plumb. Un subiect abordat cu acest prilej l-a constituit implementarea in .

Ambasadorul Olandei pe Twitter, dupa sentinta lui Fenechiu: Un ministru in functie din Romania, condamnat la inchisoare pentru coruptie

Ambasadorul Olandei, excelenta sa Matthijs van Bonzel, a anuntat pe Twitter, vineri, imediat dupa decizia instantei, ca un ministru in functie din Romania a fost condamnat. Informatia a fost prezenatata.

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate in fata careia autoritatile inchid ochi, afirma Ioan Niculae, presedintele Interagro si presedinte al Consiliului Investitorilor Romani.

Maserati recheama in service 70 de masini din Romania pentru posibile probleme la suspensia spate

Maserati recheama in service, 70 de masini Quattroporte si GranTurismo din Romania, pentru posibile probleme care pot aparea la tirantii suspensiei spate in cazul in care masinile parcurg drumuri accidentate,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )