Libnet.ro
UNICEF

07:45

Biroul Electoral Central interzice organizarea de tombole la alegerile parlamentare din 9 decembrie

B1 B1,
Biroul Electoral Central interzice organizarea de tombole la alegerile parlamentare din 9 decembrie

La alegerile din 9 decembrie nu este permisa organizarea de tombole, informeaza Biroul Electoral Central. Membrii BEC explica, intr-un comunicat, ca jocurile ar putea influenta alegatorii la urne. Potrivit. continuă pe B1

USL va participa la alegerile parlamentare ca alianta politica - Biroul Electoral Central

Uniunea Social Liberala va participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie ca alianta politica, se arata intr-o circulara transmisa de Biroul Electoral Central birourilor electorale de circumscriptie, citata de Agerpres.

USL va participa la alegerile parlamentare ca alianta politica.

Uniunea Social Liberala va participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie ca alianta politica, se arata intr-o circulara transmisa de Biroul Electoral Central birourilor electorale de circumscriptie, potrivit Agerpres. Potrivit BEC, intr-o adresa transmisa de USL se mentioneaza faptul ca Uniunea Social Liberala va participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie ca alianta politica alcatuita din Alianta de Centru Stanga formata din Partidul Social Democrat si Uniunea Nationala pentru .

Mircea Cosea: PER va participa pe liste proprii la alegerile parlamentare decembrie

Presedintele de Onoare al Partidului Ecologist Roman PER), Mircea Cosea a reiterat, la o conferinta de presa, hotararea PER de a participa pe liste proprii la alegerile parlamentare din luna decembrie, potrivit unui comunicat de presa.

VIDEO. Cici de la Sistem candideaza la alegerile parlamentare.

Ciprian Rogoja, cunoscut ca Cici de la Sistem, va candida la alegerile parlamentare din decembrie, informeaza Realitatea. net. Cici s-a inscris in PDL Maramures in urma cu un an, iar acum cateva luni a devenit ginerele presedintelui PDL Sibiu, Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, scrie Click. ro. El a fost desemnat de colegii din PDL candidat in colegiul 1 Senat din Baia Mare, pentru un fotoliu de senator. Cici si Ioana, fiica lui Ion Ariton, fostul Ministru al Economiei din guvernul .

VIDEO. Ginerele lui Ion Ariton candideaza la alegerile parlamentare.

Ciprian Rogoja, cunoscut ca Cici din trupa Sistem, va candida la alegerile parlamentare din decembrie, informeaza Realitatea. net. Cici s-a inscris in PDL Maramures in urma cu un an, iar acum cateva luni a devenit ginerele presedintelui PDL Sibiu, Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, scrie Click. ro. El a fost desemnat de colegii din PDL candidat in colegiul 1 Senat din Baia Mare, pentru un fotoliu de senator. Cici si Ioana, fiica lui Ion Ariton, fostul Ministru al Economiei din guvernul .

Profesoara Cristiana Anghel si academicianul Dinu C. Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele USL

Profesoara Cristiana Anghel, cea care s-a aflat in greva foamei 70 de zile pentru aplicarea unei legii care le inapoia profesorilor sumele retinute din salariu de Guvernul Boc, va candida la alegerile parlamentare pe.

Invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare din partea PC

Invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale, pe locurile rezervate Partidului Conservator, a confirmat, pentru Agerpres, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. Invatatoarea Cristiana Anghel a intrat in atentia opiniei publice dupa ce s-a aflat timp de 70 de zile in greva foamei, in anul 2010, in semn de protest fata de decizia Guvernului Boc de a reduce salariile bugetarilor cu 25%.

Liviu Dragnea va candida la alegerile parlamentare

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea VA CANDIDA la alegerile parlamentare.

Presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca a decis sa candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizand ca aceasta decizie a fost una importanta si grea, potrivit Mediafax. Peste 70%, in jur de 74% dintre teleormaneni au spus ca pentru acest judet ar fi mai bine daca eu voi fi in Parlament. Colegii mei primari au spus acelasi lucru si nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu .

Victor Ponta: Dragnea mi-a transmis ca ar dori sa candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat

Presedintele social democratilor, Victor Ponta, a declarat luni ca a vorbit cu secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, care i-a transmis ca tinteste o candidatura pentru un post de deputat la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )