Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesoara Cristiana Anghel si academicianul Dinu C. Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele USL

Antena3 Antena3,
Profesoara Cristiana Anghel si academicianul Dinu C. Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele USL

Profesoara Cristiana Anghel, cea care s-a aflat in greva foamei 70 de zile pentru aplicarea unei legii care le inapoia profesorilor sumele retinute din salariu de Guvernul Boc, va candida la alegerile parlamentare pe. continuă pe Antena3

Invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare din partea PC

Invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale, pe locurile rezervate Partidului Conservator, a confirmat, pentru Agerpres, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. Invatatoarea Cristiana Anghel a intrat in atentia opiniei publice dupa ce s-a aflat timp de 70 de zile in greva foamei, in anul 2010, in semn de protest fata de decizia Guvernului Boc de a reduce salariile bugetarilor cu 25%.

invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu, candidati la parlamentare ...

Invatatoarea Cristiana Anghel si academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale pe locurile rezervate Partidului Conservator, a confirmat presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, potrivit Agerpres. Liderul conservator l-a convins pe istoricul Dinu Giurescu la inceputul acestei saptamani sa candideze pentru un post de deputat in colegiul sau senatorial, Colegiul 19 din sectorul 4 al Capitalei. Ulterior, presedintele fondator al PC a .

Dinu C.Giurescu, despre candidatura pentru PC: Ce ma doare pe mine gaseste ecou la Voiculescu

Academicianul Dinu C. Giurescu a declarat, miercuri seara, ca Dan Voiculescu l-a convins sa candideze din partea PC la parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )