Libnet.ro
UNICEF

18:00

Biroul Politic National al PNL se reuneste, de la ora 18.00, pentru a valida propunerea de premier

B1 B1,
Biroul Politic National al PNL se reuneste, de la ora 18.00, pentru a valida propunerea de premier

Liberalii se reunesc, miercuri, de la ora 18:00, in sistem de videoconferinta, pentru a valida propunerea de premier in viitorul Executiv care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR. Amintim ca. continuă pe B1

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului.

Orban: Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu A fost ideea presedintelui ca fiecare sa scrie propunerea de premier si amandoi am scris acelasi lucru

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat oficial miercuri seara ca ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea PNL pentru postul de premier, decizia fiind luata in Biroul Politic National al PNL, cu o singura abtinere. Orban a facut anuntul la finalul sedintei PNL, el venind insotit de Florin Citu. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis a acceptat aceasta propunere, Orban a sustinut ca, la ideea lui Iohannis, si el, si seful statului au scris separat, fara sa vada, propunerea de premier si au scris acelasi nume. Catalin Drula: Am luat act de propunerea PNL Citu-premier Noi mergem la Cotroceni cu varianta Ciolos prim-ministru Pana acum nu am discutat cu PNL nici formal, nici informalKelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunciMarcel Ciolacu: Sa il propui premier pe groparul economiei romanesti este o mare bataie de joc Este momentul ca romanii sa se revolte .

Detaliul surprinzator care apare in fotografiile de la sedinta PNL in care s-a decis propunerea lui Citu ca premier

Ministrul Finantelor, Florin Citu a fost votat miercuri seara in Biroul Politic National pentru a fi propunerea PNL pentru functia de premier. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca a existat o singura abtinere.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

Schimbari de ultima ora. Negocieri pentru o alianta total neasteptata

Strategii si negocieri de ultima ora in urma celor mai noi cifre privind modul in care au votat romanii. Mihai Gadea a analizat alaturi de invitatii sai unul dintre cele mai plauzibile scenarii in cazul aliantelor care s-ar face in aceste momente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )