Libnet.ro
UNICEF

11:30

O biserica din Bruxelles isi lanseaza propria marca de bere/ Ste Kat', o imagine a bisericii, efervescenta si plina de viata

Hotnews Hotnews,
 O biserica din Bruxelles isi lanseaza propria marca de bere/ Ste Kat

Cand hameiul intalneste vitraliile. O Biserica din Bruxelles a ales sa isi lanseze propria marca de bere ca o incercare de a-si asigura veniturile necesare intretinerii locasului dupa ce a ramas fara enoriasi, scrie Reuters. Ati putea spune ca este ca o imagine a Bisericii, ca este efervescenta si plina de viata, a spus preotul romano-catolic Jeremie Schaub, care a ajutat la crearea berii. continuă pe Hotnews

INCREDIBIL! O biserica lanseaza propria marca de...BERE (FOTO)

O biserica din Bruxelles aflata in pericolul de a-si inchide portile din lipsa enoriasilor s-a orientat catre o activitate cu indelungata traditie in Belgia, fabricarea berii,si a.

Mormantul Sfantului Nicolae ar putea fi descoperit sub o biserica din Turcia

Arheologii turci sustin ca au descoperit locul in care a fost inmormantat Sfantul Nicolae. Anchetele au relevat un templu intact sub biserica Sfantul Nicolae din Antalya, unde se crede ca s-a nascut acesta, potrivitThe Guardian.

Mormantul Sfantului Nicolae se afla sub o biserica din Turcia, sustin arheologii turci

Arheologii turci sustin ca au descoperit locul in care a fost inmormantat Sfantul Nicolae. Lucrarile au relevat un templu intact sub biserica Sfantul Nicolae din Antalya, unde se crede ca s-a nascut acesta, potrivitThe Guardian.

Primul hub Atelierul Digital din Moldova isi deschide portile: Sute de antreprenori ieseni vor avea acces la consultanta in online

Zitec, furnizor major de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate din Romania, alaturi de Google, a inaugurat primul hub din Moldova , din cadrul programului Atelierul Digital, menit sa ofere consultanta practica in online companiilor.

Aceasta insula din paradis isi ucide vizitatorii in cinci minute

La prima vedere, frumoasa insula Ilha da Queimada Grande situata in Atlantic la circa 144 kilometri de zona costiera a orasului Sao Paulo din Brazilia, pare inca un colt paradisiac. O superba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )