Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

Playtech Playtech,
Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

EMAG va organiza cea de-a patra editie a Black Friday in data de 21 noiembrie. Black Friday, aceasta sarbatoare a reducerilor este, de regula, in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut retailerul a schimbat data in Romania. in 2013, s-a desfasurat pe 22 noiembrie, dar alte magazine au respectat vechea data. Black Friday este cel mai mre eveniment al reducerilor atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americi, de unde a si pornit. in Romania, []. continuă pe Playtech

Dar Weltauto aduce la Porsche Bucuresti Vest 2 cel mai mare parc de masini rulate de calitate din vestul Capitalei

Continuand proiectele de dezvoltare si optimizare a spatiilor de expunere si service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania muta parcul auto si serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche Bucuresti Vest 1 in spatiul Porsche Bucuresti Vest 2. Prin aceasta relocare, retailerul german de automobile rulate de calitate va dispune de un parc extins in vestul Capitalei.

FOTOREPORTAJ Malbork - Cum arata cel mai mare castel gotic din lume si ce ne spune despre viata de acum 600 de ani

In nordul Poloniei, nu foarte departe de al Balticii mal se gaseste o cetate caramizie cu un trecut fenomenal. Turnuri de un rosu aprins, ziduri groase, de necuprins, bucatarii fastuoase si sisteme de incalzire ingenioase - totul se afla la Malbork, castelul construit de teutoni in urma cu peste sase sute de ani. In articol puteti citi despre cum era viata in fortareata medievala, dar si despre un fel de hartie igienica absolut speciala.

Cel mai mare labirint din tara, creat la Filipesti, ar putea intra in Cartea Recordurilor in 2018

La Filipesti, omul de afaceri bacauan Ioan Neculcea a realizat cel mai mare labirint verde din tara, cu garduri din specia Thuja Plicata. Suprafata lui este in momentul de fata de 16200 de metri patrati, iar traseul corect masoara 11,2 kilometri. Pana in 2018 labirintul se va extinde incat va fi cel mai mare din lume.

Cel mai mare labirint vegetal din tara este construit la Bacau si ar putea intra in Cartea Recordurilor in 2018

La Filipesti, omul de afaceri bacauan Ioan Neculcea a realizat cel mai mare labirint verde din tara, cu garduri din specia Thuja Plicata. Suprafata lui este in momentul de fata de 16200 de metri patrati, iar traseul corect masoara 11,2 kilometri. Pana in 2018 labirintul se va extinde incat va fi cel mai mare din lume.

Black Friday 2014 incepe cu o saptamana inainte de data obisnuita

EMAG va organiza cea de-a patra editie aBlack Fridayin data de 21 noiembrie. E un nou an cand magazinul online porneste Black Friday cu o saptamana inainte de data traditionala, adica ultima vineri din luna noiembrie.

Tudor Manea, eMag: Am ajuns la 1.000 de angajati; cautam inca 100 doar pentru Black Friday

Retailerul online eMag a ajuns la 1. 000 de angajati luna aceasta si isi propune sa continue angajarile in ultimul trimestru al anului, avand in vedere ca pentru Black Friday vor fi angajati temporar circa 100 de persoane, a declarat Tudor Manea,.

Pregatiti pentru Black Friday? Ce fac curierii si magazinele online

Adrian Mihai, managing partner al Fan Courier a subliniat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 ca anul acesta va depasi 2013 ca volum al vanzarilor de Black Friday. Fan Courier s-a pregatit de 5-6 luni in acest sens, crescand flota de masini dar si a.

Automobile Bavaria a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8

Automobile Bavaria , cel mai mare dealer BMW, a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8, la evenimentul de aniversare a 20 de ani de la deschiderea primei reprezentante oficiale BMW in tara, in anul 1994.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )