Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina. continuă pe România Liberă

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

Cea mai mare fiertura de raci si scoici, pregatita in Parcul Herastrau

Timp de trei zile, in perioada 3-5 octombrie, in Parcul Herastrau din Capitala vor fi preparate cinci tone de raci si o tona de midi. Organizatorii evenimentului sustin ca este vorba despre cea mai mare fiertura de scoici si raci din Europa.

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul este slab

Romania are cea mai mare suprafata cultivata cu porumb in UE, dar randamentul obtinut este unul slab. De aceea, tara noastra este departe de primele pozitii in clasament din punct de vedere al productiei pe hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

VIDEO Cum se vede de sus Delta Clujului. Frumusetile nestiute din cea mai mare intindere de stuf din Transilvania

Stufarisurile de la Sic, sau Delta Clujului cum mai e denumita zona, au fost filmate de sus cu o drona de doi amici din Dej, Dragos Busuioc si Radu Pop, intr-o drumetie de toamna.

Constantin: Romania se mandreste cu cea mai mare suprafata cultivata de porumb din UE, dar este printre codase la randament

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) din punct de vedere al suprafetei cultivate cu porumb, insa este departe de prima pozitie in ceea ce primeste randamentul la hectar, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

Business Report: Cine a cumparat platforma Policolor. Se vor construi locuinte; Cea mai mare achizitie publica se amana. De ce sunt scosi romanii din afacerea celor 51 de trenuri de metrou; Ce ii ofera statul companiei ENEL ca sa nu plece din Romania?

Ludwik Sobolewski, BVB: IMM-uri din IT, agricultura si servicii financiare vor veni pe platforma AeRO. De ce este interesata Bursa de Valori Bucuresti BVB). Statistica si riscul revenirii la teoria formelor fara fond. Operatorul Pietei de Energie Electrica OPCOM), Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai mare amenintare informatica: Shellshock arata cat de instabil este Internetul

Anul 2014 pare sa fie dedicat vulnerabilitatilor web. Dupa Heartbleed, Shellshock este noul nume care sperie servere si, implicit, Internetul. Ce este insa Shellshock si ce face?.

FOTO S-a deschis cel mai mare targ agricol din Timisoara. Muzeul Satului s-a transformat intr-o mare piata

Peste 80 de producatori agricoli isi prezinta roadele la cel mai mare targ de profil din Timisoara. Roadele toamnei se desfasoara in perioada 26-28 septembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )