Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTOREPORTAJ Malbork - Cum arata cel mai mare castel gotic din lume si ce ne spune despre viata de acum 600 de ani

Hotnews Hotnews,
 FOTOREPORTAJ Malbork - Cum arata cel mai mare castel gotic din lume si ce ne spune despre viata de acum 600 de ani

In nordul Poloniei, nu foarte departe de al Balticii mal se gaseste o cetate caramizie cu un trecut fenomenal. Turnuri de un rosu aprins, ziduri groase, de necuprins, bucatarii fastuoase si sisteme de incalzire ingenioase - totul se afla la Malbork, castelul construit de teutoni in urma cu peste sase sute de ani. In articol puteti citi despre cum era viata in fortareata medievala, dar si despre un fel de hartie igienica absolut speciala. continuă pe Hotnews

Cel mai mare dusman al Romaniei, descoperit dupa o calatorie in jurul lumii

Cel mai mare dusman al Romaniei eRomania. Aceasta e concluzia lui Stefan Marinescu, tanarul care in ultimul an a traversat 30 de tari in expeditia Calator cu Tricolor.

Zeci de studenti de anul I, la coada la cazare in cel mai mare camin al UBB

Zeci de studenti de anul I de la Universitatea Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca au stat la coada, vineri dimineata, pentru a se caza in cel mai mare camin al universitatii, din complexul studentesc Hasdeu, cu peste o mie de locuri, unii ajungand acolo inca de la ora 6.

FOTO S-a deschis cel mai mare targ agricol din Timisoara. Muzeul Satului s-a transformat intr-o mare piata

Peste 80 de producatori agricoli isi prezinta roadele la cel mai mare targ de profil din Timisoara. Roadele toamnei se desfasoara in perioada 26-28 septembrie.

Viralul BendGate cu iPhone 6 Plus indoit ar putea fi cel mai mare fals de pe Internet

Bendgate a devenit cosmarul Apple, dar videoclipul in care un iPhone 6 Plus se indoaie usor poate fi un fals. Viralul are circa 33 de milioane de afisari, dar si cateva ciudatenii care nu se potrivesc cu realitatea si declaratiile Apple. iPhone 6 Plus se indoaie a fost subiectul acestei saptamani. Totul a pornit dupa cateva mesaje publicate pe Twitter si videoclipul incarcat pe YouTube de Unbox Therapy. Are aproape 33 de milioane de vizualizari in prezent. Cu siguranta a [].

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

De ce pretul iPhone 6 e de cateva ori mai mare decat costul de productie

Odata cu fiecare iPhone, Samsung sau HTC, apare si pretul de productie. La iPhone 6 e de aproape trei ori mai maredecat cel de productie. De ce aceasta diferenta si ce o justifica? Vineri, 26 septembrie, Octavian Palade si cu subsemnatul am discutat despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Adevarul Live. Un telespectator a avut o curiozitate recurenta cu fiecare model de iPhone sau smartphone de varf: De ce pretul de raft este mai mare, de cateva ori, [].

VIDEO A furat mancarea cainilor de la cel mai mare padoc din oras

In timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare pe raza Sectiei Nr. 4, pe strada Nucului, politistii locali au observat un individ care avea asupra sa un rucsac si o sacosa de rafie in care transporta bunuri.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

Cel mai recent lungmetraj de fictiune semnat de regizorul Nicolae Margineanu, Poarta alba, lansat pe 16 octombrie, la Cinema Studio

Cel mai recent lungmetraj de fictiune semnat de regizorul Nicolae Margineanu, Poarta alba, se pregateste de lansarea de gala. in data de 16 octombrie, la Cinema Studio, incepand cu ora 19:00, evenimentul de.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )