Libnet.ro
UNICEF

22:15

BlackBerry Passport cel mai bun telefon cu tastatura fizica [VIDEO]

Playtech Playtech,
BlackBerry Passport cel mai bun telefon cu tastatura fizica [VIDEO]

BlackBerry se chinuie sa fie o firma relevanta in peisajul dispozitivelor mobile. Nu putem sa nu apreciem faptul ca raman originali. BlackBerry Passport e un dispozitiv cu tastatura fizica si un ecran patrat, pentru oamenii de afaceri. Acum, putem vedea inca un video in care apare si-si arata calitatile. Retailerul de telefoane mobile din Marea Britanie, Carphone Wearhouse, a publicat din greseala un video hands-on cu telefonul, in care putem vedea tastatura ciudata si revolutionara la lucru. Spre deosebire de []. continuă pe Playtech

Cum sa alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

Adevarul Live de joia aceasta a adus jurnalistii playtech. ro in fata sfaturilor privind alegerea unui gadget second hand. Vom scrie doua articole despre cum sa alegi un telefon second-hand si apoi, cum sa alegi un laptop sau componente Razvan Baltaretu si Radu Neagu au raspuns la cele mai intalnite probleme atunci cand cumparam un telefon second-hand. Probleme pe care le intalnesti la iPhone Lumea trebuie sa fie atenta lumea sa nu fie o bucata de plumb. Trebuie sa porneasca, sa [].

Neuer, Robben si Ronaldo, finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului trecut

Germanul Manuel Neuer, olandezul Arjen Robben si portughezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2013/2014 in Europa, a anuntat, joi, UEFA. Pe lista initiala.

Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Lungmetrajul regizorului Tudor Cristian Jurgiu este propus de Romania la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain.

Mozilla vrea sa atraga oameni spre Firefox OS. Anunta cel mai bun telefon

Mozilla a lansat cu un optimism foarte mare Firefox OS, platforma mobila bazata pe web. intre timp, la peste un an de zile de cand a fost anuntat, ecosistemul se bucura de prea putin sprijin. Totusi, compania lanseaza telefonul perfect pentru dezvoltatori: Mozilla Flame.

Agroturism la pastravarie. La hanul pescaresc din Campul Cetatii se invata cum se pescuieste si se gateste cel mai bun pastrav din Ardeal

Cel mai bun pastrav din judetul Mures, pescuit pe loc, chiar de mana celui care isi doreste peste proaspat, se mananca la Campul Cetatii. Pentru cei care vor sa petreaca clipe de relaxare departe de valtoarea orasului, surprizele oferite de localnicii din Campul Cetatii cu ajutorul naturii sunt de neocolit.

Cel mai bun port USB creat vreodata este gata pentru noile dispozitive

Dispozitivele cu microUSB vor fi mai bune si porturile vor fi mai greu de distrus. USB Type-C va intra in productie anul acesta, iar conceptul este similar cu cel introdus de Apple pe iPhone 5 in 2012.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste 200.000 de turisti se vor distra la mare

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga in acest weekend prelungit pe litoral. Acesta va fi cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, sustin patronii unitatilor de cazare de pe litoral.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste 200.000 de turisti se vor distra la mare

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga in acest weekend prelungit pe litoral. Acesta va fi cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, sustin patronii unitatilor de cazare de pe litoral.

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,.

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana

Rezultate peste asteptari au fost raportate,miercuri seara, de E. ON si Swiss Life Holding. Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )