Libnet.ro
UNICEF

22:00

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena3 Antena3,
Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,. continuă pe Antena3

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana

Rezultate peste asteptari au fost raportate,miercuri seara, de E. ON si Swiss Life Holding. Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

Real Madrid, cel mai scump 11 din istoria fotbalului

Supercupa Europei a fost un meci de lux anul acesta. in intalnirea cu FC Sevilla, Real Madrid a aliniat cel mai scump 11 din istoria fotbalului- 457,5 milioane de euro valoreaza echipa lui Ancelotti.

Neuer, Robben si Ronaldo, finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului trecut

Germanul Manuel Neuer, olandezul Arjen Robben si portughezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2013/2014 in Europa, a anuntat, joi, UEFA. Pe lista initiala.

Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Lungmetrajul regizorului Tudor Cristian Jurgiu este propus de Romania la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

VIDEO Cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata

Range Rover SVR este cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata, cu o putere de 550 CP si un timp de accelerare de 4,5 secunde pana la 100 km/h. Masina va fi prezentata la unul dintre cele mai apreciate concursuri de eleganta auto din lume, Pebble Beach.

Cum isi bate joc Guvernul de cel mai mare proiect stiintific realizat vreodata in Romania: laserul de la Magurele, izolat de lumea civilizata de drumurile impracticabile. Doi ani cu zero rezultate

La Magurele, in apropiere de Bucuresti, se afla in plina constructie platforma care va gazdui cel mai puternic laser din lume, unul dintre cele mai importante proiecte internationale derulate de tara noastra. Cu toate acestea, infrastructura rutiera pana la locul ce se doreste a deveni un cluster tehnologic lasa mult de dorit. In urma cu doi ani, HotNews. ro scria despre drumurile de acces dezastruoase precum Centura Sud, o sosea esentiala, dar ramasa nemodernizata mai bine de un sfert de secol. De atunci si pana acum situatia a ramas la fel, cu o singura deosebire: atunci inca mai existau sperante si contracte de lucrari semnate, azi nu mai sunt nici acestea dupa ce, pe final de mandat, Dan Sova a reziliat contractele. Drumurile sunt extrem de proaste. Imaginea pe care le-o oferim colaboratorilor din strainatate care vin la noi este dezastruoasa - Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP. Vezi in articol o analiza HotNews. ro despre cum a ajuns Centura Sud a Capitalei sa fie lasata de izbeliste si de ce sunt sanse minime ca in urmatorii ani sa circulam pe ea civilizat.

Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Atacantul german Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala, a anuntat, luni, Federatia Germana de Fotbal. intr-un comunicat de pe site-ul oficial al.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Steaua vs Ludogorets: Cel mai ieftin bilet costa 15 lei

Steaua a anuntat, pe site-ul oficial, preturile biletelor pentru partida cu Ludogorets Razgrad, din play-off-ul Champions League. Cel mai ieftin tichet va costa 15 lei. Intra in material pentru a vedea lista completa a preturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )