Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste 200.000 de turisti se vor distra la mare

Antena3 Antena3,
Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste 200.000 de turisti se vor distra la mare

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga in acest weekend prelungit pe litoral. Acesta va fi cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, sustin patronii unitatilor de cazare de pe litoral. continuă pe Antena3

Cel mai aglomerat weekend pe litoral. Peste 200.000 de turisti se vor distra la mare

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga in acest weekend prelungit pe litoral. Acesta va fi cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, sustin patronii unitatilor de cazare de pe litoral.

Weekend aglomerat pe litoral: peste 200.000 de turisti sunt asteptati

Peste 200. 000 de turisti sunt asteptati in acest weekend prelungit in statiunile de pe litoral, unde vor putea participa le festivitatile organizate de Ziua Marinei, parada de moda sau concerte de muzica electronica.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana

Rezultate peste asteptari au fost raportate,miercuri seara, de E. ON si Swiss Life Holding. Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

VIDEO Cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata

Range Rover SVR este cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata, cu o putere de 550 CP si un timp de accelerare de 4,5 secunde pana la 100 km/h. Masina va fi prezentata la unul dintre cele mai apreciate concursuri de eleganta auto din lume, Pebble Beach.

Neuer, Robben si Ronaldo, finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului trecut

Germanul Manuel Neuer, olandezul Arjen Robben si portughezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2013/2014 in Europa, a anuntat, joi, UEFA. Pe lista initiala.

Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Lungmetrajul regizorului Tudor Cristian Jurgiu este propus de Romania la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain.

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,.

Real Madrid, cel mai scump 11 din istoria fotbalului

Supercupa Europei a fost un meci de lux anul acesta. in intalnirea cu FC Sevilla, Real Madrid a aliniat cel mai scump 11 din istoria fotbalului- 457,5 milioane de euro valoreaza echipa lui Ancelotti.

Cum sa alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

Adevarul Live de joia aceasta a adus jurnalistii playtech. ro in fata sfaturilor privind alegerea unui gadget second hand. Vom scrie doua articole despre cum sa alegi un telefon second-hand si apoi, cum sa alegi un laptop sau componente Razvan Baltaretu si Radu Neagu au raspuns la cele mai intalnite probleme atunci cand cumparam un telefon second-hand. Probleme pe care le intalnesti la iPhone Lumea trebuie sa fie atenta lumea sa nu fie o bucata de plumb. Trebuie sa porneasca, sa [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )