Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Lungmetrajul regizorului Tudor Cristian Jurgiu este propus de Romania la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain. continuă pe Wall-Street Ro

Propunerea Romaniei la Premiile Oscar 2015: Cainele japonez, de Tudor Cristian Jurgiu

Romania va propune filmul Cainele japonez, debutul in regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, la categoria Cel mai bun film strain, la editia din 2015 a Premiilor Oscar, a declarat directorul general al Centrului National al Cinematografiei, citat de Mediafax.

Cainele japonez, cu Victor Rebengiuc, propunerea Romaniei la Oscar 2015

Cainele japonez, debutul in regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, este propunerea Romaniei la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria Cel mai bun film strain, a declarat Mihai Kogalniceanu, directorul general al Centrului National al Cinematografiei.

Cainele japonez, regizat de Tudor Cristian Jurgiu, propunerea Romaniei la Oscar 2015

Filmul Cainele japonez, regizat de Tudor Cristian Jurgiu, este propunerea Romaniei la editia de anul viitor a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain, a anuntat directorul general al.

Cainele japonez, propunerea Romaniei la editia din 2015 a premiilor Oscar

Cainele japonez, debutul in regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, este propunerea Romaniei la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain, a declarat Mihai.

VIDEO Cainele japonez, de Tudor Cristian Jurgiu propunerea Romaniei la Oscar 2015

Cainele japonez, debutul in regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, este propunerea Romaniei la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain, a declarat pentru Mediafax Mihai Kogalniceanu, directorul general al Centrului National al Cinematografiei.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )