Libnet.ro
UNICEF

22:00

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

Jurnalist de la New York Times: Barack Obama este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen: Numerosi oameni cred ca este vorba de un fel de joc, de un semnal sau de o campanie de imagine. Oamenii nu vor sa creada ca Barack Obama incearca sa limiteze activitatile media si initiativele activistilor civici. Dar exact asta face Barack Obama. Este cel mai mare dusman al libertatii presei din aceasta generatie, i-a declarat James Risen colegei sale Maureen Dowd, care a scris un editorial in The New York Times intitulat Cand va fi judecat sistemul judiciar?.

Blaga: Ne batem la prezidentiale cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca in campania pentru prezidentiale cele doua partide din ACL trebuie sa se bata cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, indicandu-l pe premierul Victor Ponta. Ne batem cu cel mai mare mincinos din istoria moderna a Romaniei, Victor Ponta. Om din asta nu ati mai vazut. Eu spuneam acum un an de zile - si a si fost preluata expresia de catre altii - ca Ponta minte cum respira, dar uitati-va la el, minte de dimineata pana seara, a sustinut Blaga.

Mii de pelerini au venit din toata tara la manastirea Nicula, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania

Mii de credinciosi din toate colturile tarii au venit la manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania, ca sa se inchine icoanei Maicii Domnului. Slujba va incepe la ora 9. 00 si va fi oficiata de un sobor de preti in frunte cu Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut.

Cel mai mare producator de avioane de lupta din Rusia construieste un aparat multifunctional

Compania ruseasca Sukhoi si partenerul sau din India intentioneaza sa construiasca un avion cu utilizari multiple, a anunta RIA Novosti, citandu-l pe presedintele Sukhoi, Mihail Pogosyan.

Cel mai mare festival al pestelui din Romania ajunge la Constanta. PESCIA, 15-17 august, la Pavilionul Expozitional

La Constanta incepe vineri, 15 august, incepe Festivalul National al Pestelui - PESCIA. Evenimentul se deruleaza in zilele de 15-17 august, la Pavilionul Expozitional de la intrarea in statiunea Mamaia.

Irak: Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj

For and tele kurde, sus and tinute de avia and tia americana, au lansat ieri o ofensiva pentru a recuceri de la teroristii din gruparea jihadista Statul Islamic SI) barajul din Mosul, cel mai mare al Irakului, a declarat un inalt responsabil militar kurd citat de AFP.

Ofensiva kurda pentru recucerirea celui mai mare baraj din Irak

Fortele kurde, sustinute de aviatia americana, au lansat sambata o ofensiva pentru a recuceri de la jihadistii din gruparea Statul Islamic ISI) barajul de la Mosul, cel mai mare din Irak .

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o.

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2512 seconds )