Libnet.ro
UNICEF

13:45

Blaga, despre unificarea dreptei: Ne unim cu unul ce a stat in casa mea, a vrut sa-mi ia nevasta, l-am prins, tot eu sunt de vina?

Hotnews Hotnews,
 Blaga, despre unificarea dreptei: Ne unim cu unul ce a stat in casa mea, a vrut sa-mi ia nevasta, l-am prins, tot eu sunt de vina?

Presedintele PDL, Vasile Blaga, afirma ca, atat timp cat el conduce partidul, nimeni nu va avea sprijinul formatiunii daca nu iubeste verde-nrourat, trandafirul si portocaliul si ca PDL trebuie sa vada cu cine se uneste, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Blaga despre unificarea dreptei: Ne unim cu unul care a vrut sa-mi ia nevasta?.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat ca, atat timp cat el conduce partidul, nimeni nu va avea sprijinul formatiunii daca nu iubeste verde-nrourat, trandafirul si portocaliul si ca PDL trebuie sa vada cu cine se uneste, relateaza Mediafax. Vorbesc de unitatea dreptei, cu parere de rau o spun, ipocrit, unii care pana mai ieri, alataieri se straduiau sa franjureze si sa destrame partidul asta. Noi suntem iertatori. Ii dorim pe toti, impreuna, si va garantez ca vom fi impreuna. Din punctul .

Boc: Unificarea dreptei, o prioritate

Fostul premier Emil Boc sustine ca unificarea dreptei este o prioritate politica pentru partidele de dreapta, avertizand ca daca dreapta nu se trezeste la timp si nu realizeaza aceasta unificare in turul doi al alegerilor prezidentiale vor ajunge Victor Ponta si Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )