Libnet.ro
UNICEF

05:16

Blejnar: Cea mai mare evaziune fiscala se face cu bunurile de consum imediat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blejnar: Cea mai mare evaziune fiscala se face cu bunurile de consum imediat

Sorin Blejnar, fost sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat ca cea mai mare evaziune fiscala se face peste tot in Europa cu bunurile de consum imediat, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Omniasig Vienna Insurance a platit in primele sase luni ale acestui an despagubiri totale de 110,29 milioane de euro pentru asigurari obligatorii RCA, cea mai mare despagubire ridicandu-se la 2,2 milioane de lei.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Cea mai mare victorie obtinuta de Romania in fata Ungariei

Succesul obtinut de Romania, vineri seara, in fata Ungariei, scor 3-0 pe Arena Nationala, este cel mai mare din istoria confruntarilor directe, informeaza FRF. ro Vedeti mai jos cum arata statistica dupa Romania-Ungaria.

Cea mai mare problema a Facebook: este o retea sociala prea populara

Mai mult de un miliard de persoane de pe planeta stiu cum sa foloseasca Facebook si pentru ce sa foloseasca Facebook. Este genul de familiaritate la care majoritatea companiilor viseaza. insa, potrivit CNet, acesta nu este un lucru neaparat bun.

Romania, fabrica de produse bio. Cea mai mare parte a marfurilor se duce la export

Exportam produse bio in valoare de peste 200 de milioane de euro. Trimitem in Germania, Austria sau Franta fructe, oua, faina sau vin. E drept, cele mai multe produse reprezinta, de fapt, materie prima si nu.

Societati din Satu Mare, cercetate pentru evaziune fiscala. Au prejudiciat statul cu 700.000 lei

In urma unei ample actiuni de control la nivelul judetului, la societati care produc, comercializeaza sau depoziteaza produse de panificatie, politistii au aplicat amenzi ce depasesc zeci de mii de lei. Mai mult, acestia au constat trei infractiuni de evaziune fiscala, la societati care ar fi prejudiciat statul cu 700. 000 de lei.

Perchezitii domiciliare si flagrant la trei barbati suspectati de evaziune fiscala

Trei barbati din Arad suspectati de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 1. 000 lei sunt cercetati de catre politisti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )