Libnet.ro
UNICEF

07:15

Blonda care s-a dezbracat in restaurante din New York, parte dintr-un proiect: Se pare ca toata lumea iubeste sanii (FOTO)

B1 B1,
Blonda care s-a dezbracat in restaurante din New York, parte dintr-un proiect: Se pare ca toata lumea iubeste sanii (FOTO)

O imagine cu o blonda sexy care si-a scos tricoul intr-un restaurant popular din New York a devenit senzatie pe Internet, fiind preluata de publicatii din intreaga lume. Dar fotograful care a regizat momentul. continuă pe B1

Blonda care s-a dezbracat in restaurante din New York, parte dintr-un proiect de fotografie: Se pare ca toata lumea iubeste sanii

O imagine cu o blonda sexy care si-a scos tricoul intr-un restaurant popular din New York a devenit senzatie pe Internet, fiind preluata de publicatii din intreaga lume. Dar fotograful care a regizat momentul.

Doua modele s-au dezbracat complet si s-au lasat pictate de Andy Golub, in Times Square din New York

Sute de trecatori au asistat, fara sa vrea, la o expozitie nud chiar in Times Square din New York. Doua modele s-au dezbracat de inhibitii si si-au dat hainele jos in vazul spectatorilor. Totul de dragul.

Casierii de la Muzeul Metropolitan din New York, instruiti sa insele vizitatorii

Casierii de la Metropolitan Museum of Art din New York sunt instruiti sa insele vizitatorii in legatura cu pretul de intrare in muzeu, potrivit unui fost manager, citat de Bloomberg. Astfel, casierii, care.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )