Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

B1 B1,
Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg. Cantitatea de cereale care a. continuă pe B1

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, dupa ce cantitatea de cereale care a trecut prin port pana la sfarsitul lunii august a depasit cu 30% cantitatea din aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Bloomberg.

Bloomberg: Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de.

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin din UE, in august

Piata romanesca de constructii a inregistrat in august cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene, de 15,6%, raportat la luna similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,8%, potrivit datelor prezentate de Eurostat.

O vara de cosmar: Romania, la cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Romania a inregistrat in luna august cea mai abrupta scadere a pietei constructiilor la nivel european, de 15,6%, raportat la luna similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,8%, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat, si date.

Director Intel: Romanii au cel mai mare grad de creativitate [INTERVIU]

Thomas Osburg este director Europe Corporate Affairs in cadrul Intel, companie al carei nume este sinonim cu inovatia. Reprezentatul Intel s-a aflat la Bucuresti pentru Forbes CEE Forum, eveniment la care a vorbit despre inovatie. Playtech a stat de vorba cu el, dar si cu Monica Ene-Pietrosanu, Country Manager. Care sunt factorii cheie pentru ca inovatia sa aiba succes, se intreaba Thomas Osburg. Totul incepe cu o viziune, spune el. Trebuie sa ai o viziune, trebuie sa ai un [].

Seful Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru, desi multa crede ca este Bing sau Yahoo

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de .

Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de Amazon, informeaza AFP.

Antreprenorii constanteni sunt satui de politica Guvernului: Statul roman, prin ANAF, este cel mai mare generator de falimente

Antreprenorii din Constanta, prin vocea presedintelui local al Patronatului intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), isi exprima scepticismul cu privire la cele mai noi masuri legislative luate de Guvern pentru imbunatatirea mediului de afaceri.

Apetitul pentru tranzactii atinge cel mai inalt nivel din ultimii ani si indica o revenire la nivelul din 2006

Conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer, 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni - cel mai mare procent din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )