Libnet.ro
UNICEF

01:06

Blue Air sarbatoreste 15 ani de activitate in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blue Air sarbatoreste 15 ani de activitate in tara noastra

Blue Air implineste 15 ani de activitate pe piata din tara noastra. Compania ii marcheaza prin lansarea programului de abonamente, Blue Benefits, si a extensiei acestuia, Blue Boomerang, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, inghitita de ape: ce se va intampla cu tara noastra in urmatorii ani

Planeta noastra va suferi transformari radicale in urma incalzirii globale, pe parcursul urmatoarelor decenii, iar Romania se va numara printre teritoriile cele mai afectate. Cateva sute de cercetatori de la mai multe universitati importante ale lumii au atras atentia de curand asupra unui trend ingrijorator. Bucati semnificative de uscat vor fi inghitite de apa pana .

EUROSTAT: Tara noastra, printre tarile UE care au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii

Tara noastra, Ungaria si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE, in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

CNIPMMR: Start-up Tech Nation, programul necesar antreprenorilor din tara noastra

Digitalizarea trebuie sa fie o prioritate nationala, iar in prima etapa ea ar trebui introdusa obligatoriu in toate start-up-urile din tara noastra, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Roma-nia CNIPMMR), cu prilejul unei conferinte de presa.

Caz revoltator in Baia Mare! Un barbat si-a violat fiica vitrega de 15 ani

Un barbat in varsta de 52 de ani, din Baia Mare, judetul Maramures, a ajuns la inchisoare dupa ce si-a violat fiica vitrega, in varsta de 15 ani.

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

ANCOM: Anul 2020 va avea un impact semnificativ asupra pietei de comunicatii electronice din tara noastra

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi spre consultare publica planul sau de actiuni pentru anul 2020, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

BERD va investi in prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale din tara noastra

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) sustine prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale senior non-preferred) din Romania, prin participarea in programul Bancii Comerciale Romane BCR), cu o investitie de 26 milioane de euro, conform unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

Un barbat fara scrupule si-a violat fata vitrega in varsta de 15 ani. Ce masuri au luat judecatorii

Un barbat in varsta de 52 de ani din Baia Spire, judetul Maramures, a ajuns dupa gratii, dupa ce si-a violat fiica vitrega. Abominabila fapta a fost semnalata in 16 decembrie, cand oamenii legii s-au autosesizat.

Toni Nadal: Cand avea 15 ani, Rafa juca tenis cu mingi uzate, pe terenuri defectuoase

Toni Nadal a fost omul care l-a sustinut si coordonat pe Rafael Nadal in tenis, zeci de ani. Unchiul si fostul antrenor al multiplului campion a povestit intr-un interviu o intamplare care a avut loc in urma cu foarte mult timp, cand Rafael Nadal facea primii pasi in tenis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )