Libnet.ro
UNICEF

01:05

BLUE lanseaza o versiune speciala a clipului Hurt lovers |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
BLUE lanseaza o versiune speciala a clipului Hurt lovers |VIDEO

Dupa ce au ales sa isi lanseze noul lor single, Hurt lovers, in premiera Europeana la TV in Romania, in cadrul popularului show Vocea Romaniei, azi baietii de la BLUE lanseaza videoclipul oficial pentru aceasta superba balada. Piesa face parte de pe coloana sonora a filmul german Schlusmacher si din acest motiv videoclipul contine imagini [. continuă pe Devorator Monden

The Killers lanseaza videoclipul piesei Miss Atomic Bomb |VIDEO

The Killers lanseaza un nou videoclip foarte interesant si artistic la single-ul Miss Atomic Bomb, ce promoveaza cel de-al patrulea album de studio al trupei Battle Born lansat pe 17 septembrie 2012. Miss Atomic Bomb este produsa de Stuart Price si reprezinta cel de-al 2-lea single extras de pe album, dupa primul single Runaways, [.

Emil Lassaria feat Caitlyn lanseaza clipul hit-ului Tu Amor |VIDEO

Emil Lassaria feat Caitlyn a lansat astazi videoclipul Tu Amor. Piesa se aude deja la party-urile voastre iar succesul pe care il are a facut necesara existenta unui videoclip care sa insoteasca acest single. Este un videoclip puternic de imagine pentru o piesa pe care ne distram in cluburi de luni intregi. Versurile de dragoste [.

Fetele de la Blaxy Girls lanseaza o piesa de iarna Ninge |VIDEO

Fetele de la Blaxy Girls sunt pline de surprize la final de an si ne bucuram sa vi le aratam aici. Acestea au lansat o piesa de Craciun care sa porneasca magia si spiritul sarbatorilor. Piesa se numeste Ninge si beneficiaza de un videoclip ce prezinta imagini cu cele 5 artiste prin zapada! Ninge a [.

Eric Saade lanseaza un nou videoclip Miss Unknown |VIDEO

La doar cateva zile de la lansarea videoclipului Marching In the Name of Love), cantaretul suedez Eric Saade isi rasfata fanii cu un nou clip, de data aceasta la single-ul Miss Unknown. Dupa un an in care nu a mai scos nimic nou, Eric Saade a lansat doua noi single-uri in acelasi timp: Marching In [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )