Libnet.ro
UNICEF

09:15

BNR: Amanarea ratelor din cauza crizei COVID 19 nu presupune reclasificarea creditelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR: Amanarea ratelor din cauza crizei COVID 19 nu presupune reclasificarea creditelor

Amanarea ratelor bancare din cauza crizei COVID 19 nu presupune restructurarea creditelor, au anuntat, aseara, reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Fostul presedinte al clubului Real Madrid, decedat din cauza virusului COVID-19

Lorenzo Sanz, fost presedinte al clubului Real Madrid, a incetat din viata sambata, la varsta de 76 de ani. Sanz acuzase probleme respiratorii, iar medicii l-au testat imediat pentru COVID-19, rezultatul.

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Scrisoare catre Orban, de la Adrian Sarbu, pentru sustinerea presei si mass-media in contextul crizei COVID-19

Adrian Sarbu a trimis o scrisoare premierului, cerandu-i o serie de masuri pentru sustinerea presei si mass-media in contextul crizei determinata de COVID-19.

BNR A LUAT DECIZII IN CRIZA COVID-19 Bancile nu trebuie sa constituie provizioane sumele amanate la plata ale debitorilor

Comitetul de Supraveghere al Bancii Nationale a Romaniei, intrunit in sedinta de urgenta, a clarificat modul in care bancile si IFN-urile din Romania trebuie sa aplice reglementarile in vigoare in contextul pandemiei cu COVID 19, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Bilantul mortilor de COVID-19 creste puternic in Spania si il depaseste pe cel al Chinei

Numarul mortilor in Spania din cauza bolii covid-19, provocata de coronavirusul SARS-CoV-2, l-a depasit miercuri pe cel al Chinei, locul izbucnirii actualei crize de sanatate.

Cum supravietuiesc cafenelele din Iasi in timpul crizei Covid-19: Livreaza cafea pentru medici

Mai multe cafenele din Iasi primesc comenzi online si livreaza cafea, in fiecare zi, in perioada starii de urgenta pentru medici. Opt cafenele din Iasi, alaturi de un ONG au lansat luni proiectul Cafea pentru medici, o metoda prin care vor sa le multumeasca cadrelor medicale din capitala Moldovei pentru eforturile depuse in aceste zile, in criza de coronavirus, dar este si o metoda prin care cafenelele pot depasi aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar.

in toiul crizei de COVID-19, Firea ii cheama pe cei 55 de consilieri ai Capitalei in aceeasi sala. PNL: Este inconstienta

Desi Romania se confrunta cu amenintarea epidemiei de coronavirus, primarul Capitalei Gabriela Firea a convocat pentru luni o sedinta a Consiliului General al Capitalei. Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu a criticat decizia si a spus despre Firea ca e inconstienta, dand exemplul altor primarii din tara care au organizat sedintele online. La Primaria Bucurestiului lucreaza 55 de consilieri locali.

Zoltan Teszari, miliardarul care controleaza Digi Communications, cel mai lovit antreprenor de la BVB de prabusirile cauzate de criza provocata de pandemia de Covid-19

Zoltan Teszari, afaceristul care controleaza Digi Communications, este cel mai lovit antreprenor de la Bursa de la Bucuresti, care s-a prabusit in ultimele saptamani din cauza crizei provocata de pandemia de.

Primaria Sectorului 4: Sprijin financiar pentru persoanele ramase fara venituri in urma crizei COVID-19

Primaria Sectorului 4 anunta ca va sustine financiar familiile cu venituri reduse sau ramase fara niciun venit ca urmare a restrictiilor impuse mai multor companii prin decretele militare emise pentru stoparea.

Cele 8 faze ale crizei COVID-19 din Romania

In aproape 30 de zile, in care lumea pare ca s-a oprit, spaima, insecuritatea si individualismul au cuprins mare parte dintre societatile acestei planete. Pandemia cu COVID19 ne arunca intr-o noua etapa a existentei noastre in care, mai mult ca niciodata, distantarea sociala pare sa fie singura cheie care ne poate deschide usa spre normalitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )