Libnet.ro
UNICEF

00:07

BNR a majorat rata dobanzii de politica monetara la 2%

Hotnews Hotnews,
 BNR a majorat rata dobanzii de politica monetara la 2%

BNR a majorat luni, in prima sedinta a Consiliului de Administratie din acest an rata dobanzii cheie, la 2%, in linie cu asteptarile majoritatii economistilor. Dupa aproape 1000 de zile 977 zile, mai exact) in care BNR a stat cu dobanda de politica monetara la 1,75%, membrii Consiliului de Administratie au votat recomandarile celor 10 membri ai Comitetului de politica monetara de a urca dobanda cheie la 2% pe fondul cresterii peste asteptari a inflatiei. continuă pe Hotnews

BNR majoreaza rata dobanzii de politica monetara la 2 la suta pe an

Banca Nationala a Romaniei a decis luni majorarea ratei dobanzii de politica monetara de la 1. 75 la suta pe an la 2. 00 la suta pe an, incepand cu data de 9 ianuarie 2018. in.

Banca Nationala a majorat rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 2%

Majorarea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,00 la suta pe an de la 1,75 la suta pe an incepand cu data de 9 ianuarie 2018.

BNR a majorat rata dobanzii cheie la 2%

Majorarea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,00 la suta pe an de la 1,75 la suta pe an incepand cu data de 9 ianuarie 2018.

Anunt BOMBA: BNR a majorat DOBANDA de politica monetara

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a hotarat in sedinta de luni majorarea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2% pe an, de la 1,75% pe an,.

Banca Nationala decide daca majoreaza dobanda cheie. Bloomberg: BNR se apropie de prima majorare a dobanzii din ultimul deceniu

Consiliul de administratie pe probleme de politica monetara al Bancii Nationale a Romaniei BNR) se reuneste luni intr-o sedinta pentru a lua o decizie de politica monetara. Astfel, Romania se apropie de prima sa majorare a ratei dobanzii in aproape un deceniu, pe masura ce inflatia se inrautateste si economia tarii se extinde cu un ritm dintre cele mai rapide de pe continent, scrie Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )