Libnet.ro
UNICEF

14:45

Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic. Ce simptome are si cum se poate trata

Playtech Playtech,
Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic. Ce simptome are si cum se poate trata

Statul la birou pentru o perioada mai lunga de timp sau lucratul de acasa pot duce la aparitia unor afectiuni a coloanei vertebrale. Principala cauza care afecteaza aceasta zona este pozitia incorecta. Putem scapa de operatie daca depistam din timp problema. Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic Potrivit oamenilor de stiinta, 20% . continuă pe Playtech

Studiu. Tot mai multi romani apeleaza la retele medicale private si la telemedicina

In contextul pandemiei, tot mai multi romani au ajuns sa apeleze la retele medicale private si la te.

Tot mai multi bolnavi COVID-19 remarca simptome bizare, greu de descris

Grupul-suport de pe Facebook al pacientilor COVID-19 din New York este plin de mesaje de la persoane care s-au imbolnavit a doua oara, dar care acum prezinta simptome total diferite fata de cele pe care le-au trait initial. Unii sufera de noul simptom al cetii cerebrale, iar altii aproape ca nu isi gasesc cuvintele pentru a descrie starea generala alterata de care sufera.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar .

Gina Pistol, desfiintata de mai multi fani. Detaliul neobservat de nimeni pana acum

Gina Pistol nu scapa de critici nici in cea mai sensibila si emotionanta perioada a vietii sale. Cu toate ca unii dintre internauti au pus-o la zid, nimeni nu are cum sa-i umbreasca fericirea pe care o traieste in aceste clipe. Ce detaliu au observat fanii la iubita lui Smiley? Gina Pistol, pusa la zid .

Incident controversat la Cluj: O femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Care e explicatia oficiala Imaginile au starnit reactii diverse in social media (VIDEO)

Momente controversate la Cluj, unde o femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Scena a fost filmata de un locatar din zona, iar videoclipul a fost.

Horoscop 29 octombrie 2020. Zodia asta primeste o promovare la job! Vin mai multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Noroc mare din punct de vedere financiar pentru una dintre zodii: se anunta o promovare la job. Afla si tu ce iti rezerva astrele joi! Ce spune horoscopul despre ziua de joi, 29 octombrie 2020. BERBEC Se anunta o zi cu multe invataminte din .

Mai multi profesori de la un liceu din Eforie Sud refuza sa predea online. Consiliul Elevilor: Fie solicita concediu fara plata pana la sfarsitul pandemiei, fie isi da demisia din invatamant

Un elev de clasa a VII-a din cadrul Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud sustine ca mai multi profesori nu vor sa predea online. Acesta mai adauga ca din 32 de ore pe saptamana sunt facutedoar.

MIRCEA GEOANA: Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust

Parteneriatul strategic romano-american devine in fiecare an tot mai robust, indiferent de administratiile de la Bucuresti sau de la Washington, a declarat astazi Mircea Geoana, care a salutat in calitate de secretar general adjunct al NATO ca pe un lucru pozitiv orice forma suplimentara de colaborare intre aliati.

Anisie solicita ancheta, dupa ce a aflat de pe internet ca mai multi elevi de la o scoala au fost loviti de o profesoara

Monica Anisie solicita Inpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli, a scris ministrul Educatiei pe reteaua sociala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )