Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bogdan Badea, noul presedinte al Directoratului Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bogdan Badea, noul presedinte al Directoratului Hidroelectrica

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica a numit, astazi, un nou Directorat, format din Bogdan Badea, presedinte, Mihai Bratu si Mihai Zdru, membrii, potrivit unor surse din piata. Bogdan Badea este fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Mihai Zdru este fost director Transelectrica, iar Marian Bratu este Manager la Departamentul Mentenanta Hidroelectrica. Se pare ca, prin schimbarea executivilor anteriori, Ministerul Energiei si-a incalcat intelegerea cu actionarul minoritar Fondul Proprietatea, sustin voci din piata. continuă pe Ziarul Bursa

Leonardo Badea, noul Presedinte al Consiliului ASF

Leonardo Badea a fost numit in functia de Presedinte al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) - membru executiv, iar Ovidiu Razvan Wlassopol a fost numit in functia de Prim-vicepresedinte - membru executiv - al Consiliului ASF, hotararea fiind adoptata in sedinta din data de 28 iunie anul curent, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Bogdan Badea, puternic sustinut de ALDE, apropiat al lui Daniel Chitoiu, a fost numit seful Directoratului Hidroelectrica

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica a numit miercuri un nou directorat al companiei. Seful Directoratului va fi Bogdan Badea, fost secretar de stat in Ministerul Energiei, in in perioada decembrie 2014-noiembrie 2015. Valceanul Bogdan Badea este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Daniel Chitoiu, care a a fost de doua ori ministru la economie si la finante), in perioada guvernelor Ponta. Alti doi membri ai directoratului vor fi Marian Bratu, care pana acum a ocupat functia de manager departament mentenanta, si Mihai Vals Zdru, care pana in 2013 a lucrat la Transelectrica. Vom reveni cu amanunte.

Costinela Dragan, noul presedinte al Global Compact Network Romania

Incepand cu luna iulie, Costinela Dragan, Sustainability and Communications Manager al KMG International Grupul Rompetrol), devine noul presedinte al Global Compact Network Romania GCNRo), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )