Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bogdan Licu a inceput o ancheta ce o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Bogdan Licu a inceput o ancheta ce o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Procurorul general interimar Bogdan Licu a pornit o ancheta ca urmare a actiunilor istoricului Marius Oprea si a solicitarii sale in acest sens, de a rezolva problema disparitiei documentelor din ahive, cat si pr. continuă pe Antena3

Surse: Bogdan Licu a inceput o ancheta ce o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi

Procurorul general interimar Bogdan Licu a pornit o ancheta ca urmare a actiunilor istoricului Marius Oprea si a solicitarii in acest sens. Potrivit sursele, actualul procuror interimar a inceput o ancheta.

Laura Codruta Kovesi, inca un pas spre functia de procuror sef european. De la inceput am stiut!

Laura Codruta Kovesi a mai facut inca un pas spre functia de procuror sef european, este de parere eurodeputatul liberal Siegfried Muresan. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul purtator de cuvant al Parlamentului european da de inteles ca Franta ar putea renunta la postul de sef al Parchetului Uniunii Europene. Laura Codruta Kovesi .

Acuzatii grave pentru Laura Codruta Kovesi. Ce legatura are cu documentele din arhiva fostei Securitati

Istoricul Marius Oprea a adus acuzatii grave care o privesc pe Laura Codruta Kovesi legate de arhiva fostei Securitati. Pe scurt, mai multe documente din arhivele fostei Securitati ar fi fost distruse, printre care si cea cu aprobarea lui Kovesi in functia pe care o detine. Acuzatii grave care o privesc pe Laura Codruta Kovesi .

Cum ar putea scapa Laura Codruta Kovesi de contracandidatul la sefia Parchetului European: Jean-Francois Bohnert, favorit sa preia DNA din Franta

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, este favorit sa preia Parchetul National Financiar din Franta, echivalentul francez pentru Directia Nationala.

Sigfried Muresan (PNL): Sansele Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European cresc

Adjudecarea de catre Franta a sefiei Bancii Centrale Europene creste sansele Laurei Codruta Kovesi de a ajunge procuror-sef european, considera europarlamentarul PNL Sigfried Muresan. De la inceputul.

Ludovic Orban: Daca Guvernul inceteaza boicotul, Kovesi ar putea deveni procuror-sef european

Ludovic Orban, presedintele PNL, face apel la fortele politice din Romania sa sustina candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, in contextul in care urmeaza sa fie reluata procedura de.

Presedintele Dodon nu vrea un procuror general strain in Republica Moldova. Premierul Maia Sandu ar fi curtat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru preluarea postului

Igor Dodon, presedintele pro-rus al Republicii Moldova, a afirmat ca nu va accepta un procuror general din strainatate, in conditiile in care premierul Maia Sandu si blocul ACUM ar fi curtat-o pe Laura Codruta Ko.

Cazul Sorina: Instanta A RESPINS cererea procurorului general de suspendare a deciziei de adoptie a fetitei. Bogdan Licu, ATACAT dur de familia Sacarin

UPDATE: Curtea de Apel Craiova a respins vineri cererea procurorului general Bogdan Licu, de suspendare a executarii deciziei judecatoresti prin care fetita a fost adoptata de catre un cuplu de romani din SUA, a.

Istoricul Marius Oprea, scrisoare catre Bogdan Licu: V-am instiintat in legatura cu distrugerea unor documente din arhivele fostei Securitati

Istoricul Marius Oprea a transmis o scrisoaredeschisa catre procurorul general interimar Bogdan Licu. Aceastaa fost transmisa prin intermediul paginii sale de facebook, in care reaminteste.

Procurorul general, Bogdan Licu: E greu sa sustii Sectia speciala de anchetare a magistratilor, a retras peste noapte niste apeluri

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca este foarte dificil sa sustii o structura cum este Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), in conditiile in care aceasta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )