Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bogdan Oprea nu mai este purtatorul de cuvant al Presedintiei

România Liberă România Liberă,
Bogdan Oprea nu mai este purtatorul de cuvant al Presedintiei

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 13 octombrie a. c. , Decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a domnului Bogdan Oprea incepand cu data de 13 octombrie 2014, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. continuă pe România Liberă

Bogdan Oprea, eliberat din functia de purtator de cuvant al Presedintiei

Bogdan Oprea a fost eliberat din functia de purtator de cuvant al Presedintiei, informeaza Mediafax. Decizia intra in vigoare luni, 13 octombrie. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni,.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Traian Basescu a semnat eliberarea din functie a purtatorului de cuvant al Presedintiei, Bogdan Oprea

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea incepand cu data de 13 octombrie 2014, se arata.

Basescu isi demite purtatorul de cuvant, Bogdan Oprea

Presedintele Traian Basescu, a semnat, azi, Decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea incepand de azi, potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )