Libnet.ro
UNICEF

10:16

Bogdan Stan este noul presedinte al ANAF

Adevărul Adevărul,
Bogdan Stan este noul presedinte al ANAF

Bogdan Stan, care a ocupat in trecut functia de director general adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), este noul presedinte al institutiei, dupa demisia lui Dragos Doros, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Leonardo Badea (PSD) este noul presedinte al Comisiei de buget-finante de la Camera Deputatilor

Social-democratul Leonardo Badea este noul presedinte al Comisiei pentru buget-finante a Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Vicepresedinte a fost ales deputatul PNL Sorin Lazar. Badea a fost ales dupa.

Trump nu stie de fapt cati oameni au nevoie de un loc de munca in SUA! Vezi ce GAFA a facut noul Presedinte

La ultima lui confetinta de presa, noul Presedinte ales al SUA nu a fost intrebat multe lucruri legate de economie, insa atunci cand s-a intamplat, acesta ar fi trebuit sa invoce.

Viitorul presedinte ANAF este Bogdan Nicolae Stan. El a mai fost director general adjunct la ANAF si la CNAS

Noul sef al ANAF va fi Bogdan Nicolae Stan. Decizia a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Bogdan Nicolae Stan, numit oficial presedintele ANAF

Bogdan Nicolae Stan a fost numit oficial presedinte al ANAF, dupa demisia lui Dragos Doros din fruntea institutiei. Anuntul a fost publicat in Monitorul Oficial. Si-a inceput cariera in 1998 la Directia finantelor Ilfov, a lucrat si in ANAF, iar din 2014 pana in prezent a fost director general adjunct la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS), Directia Monitorizare, Control si Antifrauda. A absolvit ASE - Facultatea de Finante 1998) si Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice 2011), precum si un master in Management Public la ASE.

GRINDEANU a numit un NOU SEF la ANAF: Bogdan Nicolae Stan

Bogdan Nicolae Stan este noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), informeaza Digi24. Anterior, acestaa fost sef al Directiei de Control si Antifrauda din cadrul Casei Nationale.

VIDEO Alexandru Oprea, noul presedinte al CJ Dambovita. Ce planuri are pentru dezvoltarea judetului Dambovita

Alexandru Oprea si-a intrat in drepturi. A fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Acesta ii ia locul lui Adrian Tutuianu, care a castigat un mandat de senator in Parlamentul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )