Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bogdan Vintila indeamna la echilibru dupa victoria cu Viitorul

Online Sport Online Sport,
Bogdan Vintila indeamna la echilibru dupa victoria cu Viitorul

FCSB a urcat pe locul patru in clasamentul din Liga 1 dupa 2-0 in deplasare cu Viitorul Constanta. continuă pe Online Sport

Viitorul - FCSB, inca o rusine: Reactia comentatorilor Digi Sport si cifrele unui meci penibil

Istoria se repeta, inclusiv in fotbal! Am scapat de Ceahlaul - Bistrita, un etalon al partidelor aranjate pe vremuri, si am dat, incepand din 2012, de acest Viitorul - FCSB in care echipa legendarului Hagi a devenit furnizor de puncte pentru cea condusa de latifundiarul din Pipera.

Reactiile liderilor lumii dupa victoria lui Boris Johnson in alegeri: Trump vede un semn profetic pentru ce se va intampla in SUA, Putin vrea un dialog constructiv, iar UE se declara pregatita pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind Brexit

Liderii UE au afirmat vineri ca sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa a discutiilor privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, in contextul victoriei obtinute de Partidul Conservator in scrutinul legislativ. Presedintele american Donald Trump vede in victoria zdrobitoare a premierului britanic Boris Johnson un semn bun pentru realegerea sa in 2020 la scrutinul prezidential din SUA, iar presedintele rus Vladimir Putin a spus ca isi doreste un dialog constructiv cu Johnson dupa victoria clara a acestuia, cele doua tari avand relatii dificile.

Totul despre Viitorul FCSB

Arena din Ovidiu gazduieste, duminica, duelul dintre Viitorul Constanta si FCSB, meci cu implicatii in partea superioara a clasamentului din Liga 1.

Asa am trait Viitorul - FCSB

Derby-ul rundei a 21-a in Liga 1 s-a jucatla Ovidiu, duminica seara, intre Viitorul si FCSB. Partida a fost live text in aceasta pagina.

Brexit si calatoriile in Marea Britanie: iata ce se va schimba dupa victoria lui Boris Johnson

Odata cu victoria conservatorului Boris Johnson la alegerile din 12 decembrie, divortul Regatului Unit de Uniunea Europeana la 31 ianuarie 2020 pare evident, potrivit IlSole24, citat de Rador. insa ce va insemna aceasta schimbare pentru calatori? Cum se va intra in Marea Britanie? De ce documente va fi nevoie? Va fi usor de petrecut un weekend la Londra?.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )