Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oprah Winfrey, primele declaratii despre zvonurile ca ar candida la alegerile prezidentiale din SUA. Ce hotarare a luat vedeta TV

Adevărul Adevărul,
Oprah Winfrey, primele declaratii despre zvonurile ca ar candida la alegerile prezidentiale din SUA. Ce hotarare a luat vedeta TV

Oprah Winfrey a dezmintit zvonurile conform carora ar urma sa candideze la viitoarele alegeri prezidentale din Statelor Unite Ale Americii, in 2020. continuă pe Adevărul

Lupescu, primele declaratii despre alegerile FRF: Fostul international a explicat cum stau lucrurile in viziunea sa

Intr-o perioada in care fanii sportului din Romania urmaresc cu sufletul la gura evolutiile Simonei Halep la Australian Open, o stire legata de fotbal a atras atentia.

BOMBA in lumea mondena! Andreea Marin, PRIMELE DECLARATII despre SARCINA! Zana a marturisit ca ...

Andreea Marin se simte o femeie implinita de cand l-a intalnit pe noul iubit. Iubeste si se simte iubita, iar noul partener a reusit sa-i castige increderea si sa o faca sa.

Oprah Winfrey anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale americane din 2020

Prezentatoarea de talk-show Oprah Winfrey a infirmat speculatiile ca va candida la presedintia SUA in 2020, afirmand intr-un interviu publicat joi ca nu este un lucru care i se potriveste, relateaza DPA, citat de Agerpres. M-am intalnit cu cineva recent care mi-a spus ca m-ar ajuta cu campania. Nu este pentru mine, a declarat ea pentru revista de moda InStyle.

Primele declaratii ale jandarmului care a lovit protestatari la mitingul de sambata din Bucuresti

O jurnalista a reusit sa obtina primele declaratii ale jandarmului care ar fi lovit un batran la protestul de sambata din Bucuresti. Jurnalista l-a identificat pe jandarmul surprins pe imagini.

Hyundai dezvaluie primele informatii despre noua generatie Santa Fe

Hyundai a dezvaluit primele informatii despre Santa Fe. Noul model va avea premiera mondiala in februarie, inaintea debutului din cadrul Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura la inceputul lunii martie.

Anunt BOMBA facut de Oprah. Ce spune aceasta despre CANDIDATURA SA la presedintia SUA din 2020

Oprah Winfrey a afirmat ca nu are DNA-ul necesar pentru a fi presedintele SUA si ca nu este interesata de functie. intotdeauna m-am simtit sigura pe mine si increzatoare pe ce as putea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )