Libnet.ro
UNICEF

01:06

BOMBA in lumea mondena: Stefan Banica Jr a facut ANUNTUL la care nimeni nu se astepta!

B1 B1,
BOMBA in lumea mondena: Stefan Banica Jr a facut ANUNTUL la care nimeni nu se astepta!

Stefan Banica Jr. prefera sa pastreze discretia relatiei dintre el si Lavinia Parva. Astfel, nu e de mirare ca pana si pritenii lui au fost surprinsi cand le-a spus ca s-au cununat civil, la Balcic, . continuă pe B1

Gata, e OFICIAL: Masinile diesel sunt interzise in toata Europa! Comisia Europeana a facut anuntul care nu mai lasa loc la interpretari!

Comisarul europeanElzbieta Bienkowska pentru piata interna si industrie a dat verdictul si a precizat ca, in cativa ani, autoturismele pe motorina vor disparea complet. S-a terminat cu.

Lavinia Parva a facut anuntul bomba despre relatia sa cu Stefan Banica jr: Nu e cu nervi si...

Lavinia Parva a vorbit despre relatia dintre ea si Stefan Banica jr si despre felul in care reusesc sa treaca peste situatiile tensionate cu care se confrunta orice cuplu, la un moment dat. Artista.

Stefan Banica jr nu a mai rezistat si a dat publicitatii celebra fotografie: Acum toti romanii pot sa vada exact ce s-a intamplat... (FOTO)

Stefan Banica jr a ramas prieten cu colegii din seria de filme Liceeni, dovada ca artistul a publicat recent o fotografie in care apare alaturi de doi dintre cei alaturi de care a jucat in celebrele.

Se va intampla inevitabilul? CEL MAI GREU MOMENT pentru cuplul Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva...

Lavinia Parva a vorbit despre relatia dintre ea si Stefan Banica Jr. , dand detalii despre cum reusesc sa treaca peste situatiile tensionate care apar uneori in interiorul cuplului. Artista a explicat ca ea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )