Libnet.ro
UNICEF

13:00

BOMBA in muzica populara! Cea mai CUNOSCUTA CANTAREATA s-a maritat! INCREDIBIL cine este alesul inimii

B1 B1,
BOMBA in muzica populara! Cea mai CUNOSCUTA CANTAREATA s-a maritat! INCREDIBIL cine este alesul inimii

Indragita cantareata de muzica populara Nicoleta Voica s-a maritat cuun barbat cu 16 ani mai tanar decat ea. Evenimentul a avut loc pe 20 miuniela Primaria din Timisoara. Noul sot este prof. continuă pe B1

CARMEN HARRA, previziuni SUMBRE pentru cea mai cunoscuta vedeta TV! BLESTEMUL care o va urmari TOATA VIATA! Incredibil ce a putut sa faca...

Carmen Harra a vorbit despre noua relatie a Biancai Dragusanu cu Tristan Tate si despre decizia neasteptata de a rupe relatia cu tatal fetitei sale, Victor Slav. Actiunile noastre creeaza karmele.

Berea este a treia cea mai populara bautura din lume. 15 lucruri mai putin cunoscute despre bere

Berea este cea mai populara dintre bauturile alcoolice si a treia dintre bauturi in general, dupa apa si ceai. in Egiptul antic, berea se consuma in loc de apa, fiind considerata mai sigura, mai curata si cu mai multe vitamine decat ce avea de oferit Nilul.

Maghiarii critica taraganarea legii offshore: Este greu sa ne explicam intarzierea unor legi ce privesc cea mai importanta decizie pentru Romania

Kristof Terhes, CEO al transportatorului maghiar de gaze FGSZ, a criticat miercuri intarzierea legii offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, spunand ca nu intelege de ce sunt intarziate legi in baza carora se va lua cea mai importanta decizie pentru Romania.

Si-a prins sotul inseland-o cu cea mai buna prietena. Ce a urmat este de-a dreptul socant

Si-a prins sotul inseland-o cu cea mai buna prietena, insa ce a urmat este de-a dreptul socant. Femeia si-a injunghiat sotul de suparare. Nasreen Alexandra Knight, in varsta de 37 de ani, femeie de.

Google face cea mai mare modificare a brandurilor sale de publicitate online

Google a anuntat ca retrage brandurile DoubleClick si AdWords, in cea mai mare rebranduire a serviciilor sale de publicitate, iar principalul sau serviciu se va numi Google Ads, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Eclipsa de Luna: cand are loc cea mai lunga eclipsa din acest secol

Eclipsa de Luna care va avea loc in viitorul destul de apropiat este si una speciala, asa ca n-ai vrea sa o ratezi. inca suntem la inceputul secolului 21, insa deja avem parte de cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, un eveniment astronomic pe care il poti vedea chiar si din Romania.

Baza militara SUA in Dobrogea - cea mai probabila replica pentru sicanele Rusiei in zona Marii Negre

Rusia este tot mai agasanta si incearca in forta sa se impuna in zona Marii Negre. Oficiali NATO, personalitati din MApN sau analisti sunt de acord ca, in acest context alianta trebuie sa ia masuri. Expertii militari consultati de Adevarul considera ca, pe fondul relatiilor strategice complicate regasite in ecuatia NATO-Turcia-Rusia, cea mai previzibila miscare a americanilor ar fi mutarea in Romania a unei baze din Turcia.

Sondaj. India este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN.

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN. India este, de asemenea, cea mai.

[P] Coca-Cola HBC Romnia, pentru al treilea an consecutiv, cea mai responsabila companie de pe piata locala

Pentru al treilea an consecutiv, Coca-Cola HBC Romania, liderul industriei alimentare si a bauturilor de pe piata locala, a fost recunoscuta drept cea mai responsabila companie din tara, prin transparenta si implicarea cu care a dezvoltat proiecte de responsabilitate sociala si de mediu, conform studiului Romania CSR Index 2018, realizat de The Azores.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )