Libnet.ro
UNICEF

19:45

BOMBA in showbiz: Connect-R si Misha, din nou impreuna! Au fost filmati in timp ce O FACEAU! Iata IMAGINILE DEOCHEATE (FOTO)

B1 B1,
BOMBA in showbiz: Connect-R si Misha, din nou impreuna! Au fost filmati in timp ce O FACEAU! Iata IMAGINILE DEOCHEATE (FOTO)

Connect-R si Misha par tot mai aproape de o impacare. Cei doi artisti au fost filmati in ipostaze tandre la un an de la anuntul surprinzator al divortului. continuă pe B1

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: Oferta a fost foarte buna, iar eu nu am mai lucrat de un an si am vrut sa muncesc din nou

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind ca a acceptat oferta dinamovistilor, deoarece a fost una foarte buna si el si-a dorit sa munceasca din nou.

Andreea Balan si Andreea Antonescu au dezvaluit adevaratele motive care au dus la destramareaAndre: Noi nu ne-am suportat ani de zile. Am fost chinuite

Andreea Antonescu si Andreea Balan, care canta din nou impreuna, au dezvaluit adevaratele motive pentru care trupa Andre s-a destramat, marturisind ca ajunsesera sa nu se mai suporte una pe cealalta.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dinca e pus sa recunoasca ce nu a facut

Ion Cristoiu sustine ca Gheorghe Dinca este un personaj fantastic. Jurnalistul a declarat ca Dinca a fost pus sa recunoasca faptele pe care nu le-a comis. Duminica seara are loc un mare miracol in.

Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19. 50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International S.

Salvati Copiii: Educatia, sacrificata din nou! 280.000 de copii nu urmeaza nicio forma de invatamant

Organizatia Salvati Copiii Romania critica, marti, rectificarea aprobata de Guvern, avertizand ca tot de la Educatie sunt taiate sume de bani si precizand ca peste 280. 000 de copii din tara noastra nu urmau, in anul scolar 2017-2018, nicio forma de.

Florin Citu: Cresterea economica umflata din pix a fost revizuita in jos de INS

Cresterea economica umflata din pix a fost revizuita in jos de Institutul National de Statistica IN.

Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz

Incendiul de la clubul din Mamaia a fost provocat de un aragaz lasat nesupravegheat, au precizat rep.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )