Libnet.ro
UNICEF

12:16

Boris Johnson - un an in functia de prim-ministru al Marii Britanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson - un an in functia de prim-ministru al Marii Britanii

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii a implinit pe 24 iulie 2020 un an de cand a preluat sefia executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Raspunsul Marii Britanii la pandemie ar putea insemna sfarsitul Regatului Unit. Boris Johnson recunoaste ca Anglia ar fi putut reactiona diferit

Premierul britanic Boris Johnson, care recent a recunoscut ca Marea Britanie nu a inteles amploarea pandemiei de COVID-19 si ar fi putut actiona diferit, a facut joi o prima vizita in Scotia in acest an, in insulele Orkey de pe coasta de nord, pentru a-si intari angajamentul pentru o natiune unita. Totusi cele doua tari nu sunt in cele mai bune relatii, mai ales ca abordarea pandemiei de catre Johnson a lasat de dorit.

Boris Johnson sustine ca votul britanicilor in favoarea Brexit nu a fost influentat de Rusia

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a respins, miercuri, orice sugestie privind eventuale ingerinte ale Rusiei care sa fi influentat votul cetatenilor in favoarea retragerii din Uniunea Europeana, potrivit Reuters.

BORIS JOHNSON: Partea cea mai rea a pandemiei se va termina pana la mijlocul anului viitor

Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut ca guvernul sau a facut greseli in modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in cadrul unui interviu televizat difuzat astazi, cu prilejul implinirii unui an de cand a preluat sefia executivului.

Marea Britanie: Boris Johnson va prezenta luni un important plan pentru a-i face pe britanici sa slabeasca

Premierul Boris Johnson se pregateste sa anunte luni un important plan de lupta impotriva obezitatii in Regatul Unit, in urma unui studiu care a indicat supraponderabilitatea ca factor agravant al efectelor noului coronavirus.

Boris Johnson va prezenta un important plan pentru a-i face pe britanici sa slabeasca

Premierul Boris Johnson se pregateste sa anunte luni un important plan de lupta impotriva supraponderabilitatii in Regatul Unit, in urma unui studiu care a indicat obezitatea ca factor agravant al efectelor noului coronavirus.

Vesti cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune cand se va termina criza COVID-19: Nu am inteles virusul...

Premierul britanic Boris Johnson a fost aspru criticat la inceputul pandemiei, cand acesta milita pentru o imunizare in masa. La scurt timp a revenit si a impus o serie de restrictii conationalilor sai. Mai mult decat atat, chiar el a fost bolnav de coronavirus si a trecut prin clipe grele.

Boris Johnson: Partea cea mai rea a pandemiei se va termina pana la mijlocul anului viitor

Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut ca guvernul sau a facut greseli in modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in cadrul unui interviu televizat difuzat sambata, cu prilejul implinirii unui an de cand a preluat sefia executivului.

Boris Johnson, despre antivaccinisti: Sunt sariti de pe fix. El se arata ingrijorat de un al doilea val pandemic in iarna

Premierul britanic Boris Johnson i-a numit sariti de pe fix pe antivaccinisti intr-o vizita la un spital, vineri, in legatura cu un program de imunizare extins impotriva gripei, in conditiile in care este de asteptat un al doilea val pandemic in iarna, iar presiunea pe sistemul de sanatate poate fi una dubla.

Premierul Marii Britanii recunoaste gestionarea gresita a crizei COVID-19: Trebuie sa inveti din greseli cat de rapid posibil

Premierul Marii Britanii, el insusi unul dintre cei confirmati cu infectie cu coronavirus, a fost des criticat pentru modul in care a gestionat criza COVID-19, mai multi experti catalogand reactia executivului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )