Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Boris Nemtov, intr-un interviu din februarie, acordat Forbes Polonia: Putin e paranoic si se pregateste de razboi

Adevărul Adevărul,
Boris Nemtov, intr-un interviu din februarie, acordat Forbes Polonia: Putin e paranoic si se pregateste de razboi

Opozantul rus Boris Nemtov, asasinat vineri noapte la Kremlin, declara in februarie, intr-un interviu pentru Forbes Polonia, ca Vladimir Putin este paranoic si se pregateste de razboi. Totodata, politicianul rus a discutat cu jurnalistii polonezi despre problemele financiare ale Moscovei si despre posibilitatea dezvoltarii unei miscari nationale de protest in Rusia. continuă pe Adevărul

Acuzatiile formulate de Boris Nemtov impotriva lui Putin, in interviul acordat cu cateva ore inainte de moarte

Cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat, Boris Nemtov a oferit un interviu publicatiei Newsweek. in Rusia, exista un singur lider si un singur partid. Rusia devine o tara fascista, iar rusii sunt spalati pe creier de ideile grandomane nascute dintr-un fascism hibrid, spunea Boris despre situatia in care a ajuns tara sa din cauza nebuniei lui Vladimir Putin.

Petro Porosenko: Boris Nemtov, ucis pentru ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost ucis din cauza ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, scrie Moscow Times. Nemtov a spus ca va prezenta dovezi ale implicarii fortelor armate ruse in Ucraina. Cuiva i-a fost foarte frica de asta si . l-a ucis, a afirmat Porosenko.

Bloomberg: Asasinarea lui Boris Nemtov, un cutremur in randul opozitiei din Rusia?

Asasinarea unui important lider al opozitiei din Rusia, Boris Nemtov, reprezinta un semnal de alarma receptat de adversarii politici ai lui Vladimir Putin, o parte dintre vocile opozitiei de la Moscova considerand ca nu e exclus ca anumite personaje din anturajul presedintelui rus sa fie in spatele unui asemenea act.

Opozantul rus Boris Nemtov, impuscat mortal la Moscova. Mi-e teama ca Putin ma va ucide, declara recent. Putin: Este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare (FOTO)

Liberalul Boris Nemtov, politician de opozitie din Rusia, a fost impuscat mortal, in noaptea de vineri spre sambata, in centrul Moscovei, relateaza BBC, citand presa rusa. Un barbat necunoscut a tras dintr-o.

Opozantul rus Boris Nemtov, impuscat mortal la Moscova. Mi-e teama ca Putin ma va ucide, declara recent. Putin: Este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare (VIDEO)

Boris Nemtov, politician de opozitie din Rusia, a fost impuscat mortal, in noaptea de vineri spre sambata, in centrul Moscovei, relateaza BBC, citand presa rusa. Un barbat necunoscut a tras dintr-o masina.

Boris Nemtov, interviu pentru numarul din februarie al Forbes Polonia: Vladimir Putin este paranoic si se pregateste de razboi

Politicianul Boris Nemtov, cunoscutul opozant al lui Vladimir Putin, asasinat in noaptea de vineri spre sambata in Moscova, il descria pe liderul de la Kremlin, intr-unul dintre ultimele interviuri acordate, drept paranoic, afirmand ca acesta se pregateste de razboi. Nemtov a discutat, in interviul publicat in numarul din februarie al Forbes Polonia, despre problemele economice ale Rusiei si despre potentialul dezvoltarii unei miscari nationale de protest in tara sa.

Boris Nemtov, in interviul acordat cu cateva ore inainte de moarte: Criza ruseasca este rezultatul nebuniei lui Putin

Cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat, Boris Nemtov a oferit un interviu publicatiei Newsweek. in Rusia, exista un singur lider si un singur partid. Rusia devine o tara fascista, iar rusii sunt spalati pe creier de ideile grandomane nascute dintr-un fascism hibrid, spunea Boris despre situatia in care a ajuns tara sa din cauza nebuniei lui Vladimir Putin.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

VIDEO Primele imagini care surprind momentul asasinarii liderului opozitiei ruse, Boris Nemtov

Primele imagini care surprind momentul uciderii opozantului rus Boris Nemtov au aparut sambata pe internet. Boris Nemtov a fost impuscat mortal in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce se plimba alaturi de o tanara pe Marele pod de piatra Bolshoy Kamenny), aflat in apropierea Kremlinului. Adversar declarat al lui Vladimir Putin, Nemtov a fost impuscat in spate de 4 ori. El afirmase recent, intr-un interviu, ca se teme sa nu fie ucis de Putin, din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina.

Marturia unuia dintre martorii asasinarii lui Boris Nemtov: Dupa ce a fost impuscat a mai trait cateva momente

Trei martori exista pana la aceasta ora p]n cazul asasinatului lui Boris Nemtov. Unul dintre ei, Victor, a vorbit intr-un interviu pentru Lifenews. ru, conform Flux24 Barbatul sustine ca se afla aproximatix.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )