Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bosch anunta un test rapid pentru coronavirus. Rezultatele, gata in 2 ore si jumatate

Adevărul Adevărul,
Bosch anunta un test rapid pentru coronavirus. Rezultatele, gata in 2 ore si jumatate

Nemtii de la Bosch au dezvoltat un test rapid pentru COVID-19, care permite diagnosticarea diferentiala in mai putin de doua ore si jumatate. continuă pe Adevărul

Un test rapid de coronavirus, care ofera rezultatul in 5 minute, aprobat in SUA

Laboratoarele Abbott au transmis vineri ca au obtinut aprobare pentru producerea in masa a unui test rapid pentru coronavirus care poate da rezultate in cateva minute: acesta poate fi folosit in cabinetele medicilor, clinici cu servicii de urgenta si spitale.

Bosch anunta ca a dezvoltat un test rapid pentru COVID-19, test ce poate detecta infectia in doua ore si jumatate

Compania germana Bosch a anuntat ca a dezvoltat un test rapid pentru COVID-19 ce poate detecta o infectie cu noul coronavirus SARS-CoV-2 in mai putin de doua ore si jumatate interval masurat din momentul prelevarii probei si pana la sosirea rezultatului. Testul rapid permite depistarea simultana a zece agenti patogeni respiratori pentru diagnosticarea diferentiala si indeplineste cerintele Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), spune compania. Noul test va fi disponibil in Germania incepand cu luna aprilie si ulterior, pe pietele din Europa si din lume.

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice tabloul clinic

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice pe deplin tabloul clinic. Institutul National de Sanatate Publica a extins, astazi, criteriile de testare si pentru acesti pacienti.

Vlad Mixich: Cred ca vom avea un medicament sau un vaccin pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an Orice cititi pe internet, nu luati medicamente de capul vostru!

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, se declara optimist si spune ca, cel mai probabil pana la finalul acestui an, am putea avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus. in ceea ce priveste cele 8 medicamente impotriva coronavirusului studiate in prezent ca posibile solutii, Vlad Mixich subliniaza ca exista prea putine studii stiintifice ca sa fim siguri ca ele fac mai mult bine decat rau. El avertizeaza ca orice cititi pe internet, orice mare vedeta medicala auziti, nu trebuie sa luati medicamente de capul vostru, daca nu vorbiti cu un medic inainte.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Testul rapid pentru COVID-19 cu precizie de 95%: rezultatul e gata in mai putin de 2,5 ore

Testul acesta a fost dezvoltat de Bosch si, in faza de cercetare in laborator, s-a dovedit atat rapid, cat si eficient. Conform companiei, testul rapid permite depistarea simultana a zece.

Noi informatii legate de cazul COVID-19 de la Maternitatea MedLife: O singura persoana depistata pozitiv, procesul de testare a contactilor continua MedLife are acum propriul laborator de testare pentru coronavirus

MedLife revine cu informatii referitoare la cazul COVID 19. De asemenea, anunta ca a extins procesul de testare pentru toti medicii si asistentii care sunt direct implicati in procesul de triaj la intrarea in unitatile medicale, pentru a tine in siguranta personalul si pacientii si a pus in functiune propriul laborator, Real Time PCR.

Capacitatea de testare pentru coronavirus creste. Primaria Capitalei a achizitionat 4 aparate PCR

Gabriela Firea sustineca au fost achizitionate patru aparate de testare RT PCR si un extractor ARN si ca, in acest fel, capacitatea de testare pentru noul coronavirus a crescut de 8 ori.

Exclusiv! Adrian Streinu-Cercel, despre cum se va desfasura testarea pentru coronavirus in Bucuresti

Managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit duminica seara la Sinteza Zilei, despre cum se va desfasura testarea pentru coronavius in Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )