Libnet.ro
UNICEF

11:46

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice tabloul clinic

Hotnews Hotnews,
 Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice tabloul clinic

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice pe deplin tabloul clinic. Institutul National de Sanatate Publica a extins, astazi, criteriile de testare si pentru acesti pacienti. continuă pe Hotnews

Colegiul Medicilor solicita ca toti pacientii din spitale sa fie testati pentru coronavirus

Colegiul Medicilor din Romania solicita ca pentru fiecare pacient admis in spitale sa se efectueze testarea pentru coronavirus, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitia de caz, pentru ca de acum transmiterea este comunitara.

Testarea in masa pentru coronavirus ramane doar o idee. Orban: Continuam sa aplicam regulile de diagnosticare stabilite de INSP Care sunt prioritatile

La o zi dupa ce ministrul demisionar al Sanatatii a vorbit despre inceperea testarii in masa pentru coronavirus, premierul Ludovic Orban l-a contrazis precizand ca, in acest moment, vor fi mentinute regulile stabilite de Institutul National de Sanatate Publica. Astfel, testati vor fi toti pacientii internati in spitale care au simptome de infectii respiratorii acute si personalul medical care intra in contact cu cazuri confirmate cu coronavirus.

Vlad Mixich: Cred ca vom avea un medicament sau un vaccin pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an Orice cititi pe internet, nu luati medicamente de capul vostru!

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, se declara optimist si spune ca, cel mai probabil pana la finalul acestui an, am putea avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus. in ceea ce priveste cele 8 medicamente impotriva coronavirusului studiate in prezent ca posibile solutii, Vlad Mixich subliniaza ca exista prea putine studii stiintifice ca sa fim siguri ca ele fac mai mult bine decat rau. El avertizeaza ca orice cititi pe internet, orice mare vedeta medicala auziti, nu trebuie sa luati medicamente de capul vostru, daca nu vorbiti cu un medic inainte.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii.

Spania: Vicepremierul Carmen Calvo a fost testat din nou pentru coronavirus. Rezultatele sunt pozitive

VicepremierulspaniolCarmen Calvoa fost testat pentru coronavirus, pentru adouaoara miercuri,iar rezulatatelesuntpozitive. Secretariatul de stat a precizatca starea vicepresedintelui este.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )