Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bosch testeaza conducerea automata pe drumurile publice din Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bosch testeaza conducerea automata pe drumurile publice din Germania

Bosch efectueaza testarea conducerii automate pe soselele din Germania, pentru a imbunatati mentinerea automata a directiei si conducerea automata in conditii reale de trafic. continuă pe Wall-Street Ro

Inainte de alegerile parlamentare din Germania, marii donatori pompeaza bani in partidul lui Merkel

Mai sunt cateva saptamani pana la alegerile parlamentare din Germania, in urma carora se va decide si cancelarul. Ziua-cheie e 22 septembrie. Insa o campanie electorala mai plictisitoare decat cea actuala e greu de imaginat. Si marile donatiile de partid par a se fi redus simtitor. Sa fie doar o parere? Sa fie un truc la mijloc, caci cheltuielile de campanie electorala ale partidelor se ridica la mult mai mult? Sa fie de vina criza, relativa uniformitate a discursului electoral sau faptul ca dreapta puncteaza cu teme de stanga si viceversa?.

Ce decizie NEASTEPTATA a luat o BISERICA din Germania. Doi oameni si-au implinit VISUL. ...

O casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata pentru prima data intr-o biserica protestanta in Germania si a fost inregistrata in mod oficial ca atare, a anuntat duminica postul regional public de radio din Hesse vest), informeaza Mediafax. Pentru prima data in Germania, uniunea dintre Rudiger si Christoph Zimmermann a fost inscrisa in registrul casatoriilor Bisericii, a precizat postul de radio pe site. Cei doi, care erau deja intr-o uniune civila printr-un contract de .

Prima casatorie intre persoane de acelasi sex, oficiata de Biserica protestanta din Germania

O casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata pentru prima data intr-o biserica protestanta in Germania si a fost inregistrata in mod oficial, a anuntat duminica postul regional public de.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1908 seconds )