Libnet.ro
UNICEF

12:15

Boyko Borisov: Bulgaria si Romania vor construi inca un pod peste Dunare, in apropiere de Ruse

Hotnews Hotnews,
 Boyko Borisov: Bulgaria si Romania vor construi inca un pod peste Dunare, in apropiere de Ruse

Bulgaria si Romania vor construi inca un pod peste Dunare, in apropiere de Ruse, a declarat duminica premierul bulgar Boyko Borisov, citat de Novinite. com. Potrivit lui Borisov, tema construirii noului pod peste Dunare ar urma sa fie discutata in sedinta comuna a guvernelor roman si bulgar din luna octombrie. continuă pe Hotnews

Bulgaria si Romania vor construi inca un pod peste Dunare, in apropiere de Ruse

Bulgaria si Romania vor construi inca un pod peste Dunare, in apropiere de Ruse, a declarat duminica premierul bulgar Boyko Borisov, citat de Novinite. com. Potrivit lui Borisov, tema construirii noului pod peste Dunare ar urma sa fie discutata in sedinta comuna a guvernelor roman si bulgar din luna octombrie.

Bulgaria si Grecia vor construi o linie ferata de mare viteza ce va lega Marea Egee de Marea Neagra. Romania s-ar putea alatura proiectului

Premierului bulgar Boiko Borisov si omologul sau elen, Alexis Tsipras , s-a semnat, miercuri, un memorandum pentru realizarea coridorului feroviar de mare viteza ce va lega porturile elene Salonic, Kavala si Alexandropolis de cele bulgare Burgas, Varna si Ruse. Proiectului ar urma sa se alature ulterior Serbia si Romania, relateaza AFP.

Proiect urias: Bulgaria si Grecia vor construi o linie ferata de mare viteza ce va lega Marea Egee de Marea Neagra

Premierul bulgar Borisov si omologul sau grec Tsipras au semnat un memorandum pentru a realiza un coridor feroviar de mare viteza ce va lega porturile elene Salonic, Kavala si Alexandropolis de cele bulgare Burgas,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )