Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare dupa ce a oferit documente secrete site-ului WikiLeaks

B1 B1,
Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare dupa ce a oferit documente secrete site-ului WikiLeaks

Militarul american Bradley Manning a fost gasit vinovat pentru oferirea a sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks si a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, relateaza Huffington Post. Dupa ce. continuă pe B1

Bradley Manning, sursa Wikileaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, care a oferit 700. 000 de documente confidentiale site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, anunta AFP.

Bradley Manning, cartita WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Militarul american Bradley Manning, gasit vinovat ca a oferit sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

Militarul Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

Militarul american Bradley Manning, gasit vinovat ca a oferit sute de mii de documente secrete site-ului WikiLeaks, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, informeaza Mediafax. Procurorul militar Joe Morrow i-a cerut judecatorului Denise Lind sa dea exemplu, prin aceasta sentinta, oricarui militar care ar incerca sa fure informatii clasificate. Astfel, procurorul a cerut o pedeapsa de cel putin 60 de ani de inchisoare si o amenda de 100. 000 de dolari in cazul lui Manning. Militarul .

Soldatul Bradley Manning a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare

Soldatul american Bradley Manning a fost condamnat de un tribunal militar din SUA la 35 de ani de inchisoare pentru furnizarea de documente diplomatice si militare secrete site-ului Wikileaks, relateaza agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Decizie finala: Bradley Manning a fost CONDAMNAT la 35 de ani de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a furnizat sute de mii de documente clasificate, publicate apoi de Wikileaks, a fost condamnat la 35 de inchisoare. Din pedeapsa i se vor reduce 1294 de zile, perioada de.

Decizie finala: Bradley Manning a fost CONDAMNAT la 35 de inchisoare

Bradley Manning, soldatul american care a furnizat sute de mii de documente clasificate, publicate apoi de Wikileaks, a fost condamnat la 35 de inchisoare. Din pedeapsa i se vor reduce 1294 de zile, perioada de.

Avocatii lui Bradley Manning cer gratierea din partea presedintelui Barack Obama.

Avocatul militarului american Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru oferirea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, cere gratierea din partea presedintelui Barack Obama sau macar comutarea pedepsei, relateaza CNN, potrivit Mediafax. La randul sau, organizatia nonguvernamentala Amnesty International a lansat o petitie pentru a cere gratierea prezidentiala in cazul lui Manning. Bradley Manning a actionat din convingerea ca putea declansa o dezbatere .

Avocatii soldatului Bradley Manning solicta presedintelui Obama gratierea acestuia

Avocatul soldatului american Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru oferirea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, solicita gratierea din partea presedintelui Barack Obama sau cel putin comutarea pedepsei, informeaza CNN.

Avocatii lui Bradley Manning ii cer presedintelui Obama GRATIEREA cartitei WikiLeaks

Avocatul militarului american Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru oferirea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, cere gratierea din partea presedintelui Barack Obama sau.

WikiLeaks: Sentinta in cazul Bradley Manning este o victorie strategica.

Condamnarea lui Bradley Manning, gasit vinovat de scurgerea a sute de mii de documente secrete americane, la 35 de ani de inchisoare reprezinta o victorie strategica semnificativa, luand in considerare o reducere posibila a pedepsei, a apreciat miercuri site-ul WikiLeaks, potrivit Mediafax. Victorie strategica semnificativa in cazul lui Bradley Manning. Bradley Manning este eligibil pentru o eliberare in mai putin de noua ani, a comentat pe pagina sa de Twitter site-ul WikiLeaks, care a .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )