Libnet.ro
UNICEF

05:45

Brasov: Un copil a fost gasit mort in albia unui rau

B1 B1,
Brasov: Un copil a fost gasit mort in albia unui rau

Un copil, de sase ani, a fost gasit decedat in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metrii de locul in care locuia. Copilul disparuse luni de de la ora 17:00, informeaza Hotnews. Luni, in. continuă pe B1

Copil de sase ani gasit mort in albia unui rau

Un copil de sase ani din Rasnov care a disparut ieri de acasa sa fost gasdit mort azi nopate, in albia unui rau aflat la doar 300 de metri de casa.

Copil de sase ani, gasit mort in albia unui rau din judetul Brasov

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul.

Un barbat a fost gasit mort intr-o statie de autobuz din Vaslui. Anchetatorii au fost socati cand au aflat ce se intamplase

Barbatul gasit mort intr-o statie de autobuz din Vaslui a fost omorat de doi sateni. Costel Bodescu, care este tatal a doi copii, a fost snopit in bataie, dupa ce a petrecut intr-un bar din sat impreuna cu.

Brasov: Copil de sase ani din Rsnov, gasit decedat n albia rului Ghimbasel

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Brasov, Gabriela Dinu, citata de Agerpres.

Fiul fostului ministru Ioan Muresan, Dan Muresan, gasit mort in 2012 ntr-o camera de hotel din Kenya, lucra pentru Cambridge Analytica

Fiul fostului ministru taranist al Agriculturii Ioan Avram Muresan, Dan Muresan, care a murit in 2012 in camera sa de hotel din Kenya era angajat al Cambridge Analytica si lucra la campania presedintelui kenian Uhuru Kenyatta, scrie nation. co. ke. Christopher Wylie, fost director de cercetare la Cambridge Analytica, cel care a facut primele dezvaluiri privind folosirea datelor utilizatorilor de Facebook in campaniile electorale, a spus ca Dan Muresan a fost predecesorul sau in functie.

Deva: A fost gasit un colet cu cinci kilograme de cannabis, trimis din Spania

Doi tineri din Spania au trimis in tara un pachet care continea cinci kilograme de cannabis, coletul fiind descoperit intre bagajele aduse de o firma de transport. Pachetul a fost interceptat de politisti si.

Un colet cu cinci kilograme de cannabis, trimis din Spania, a fost gasit in Deva

Un pachet care continea cinci kilograme de droguri, trimis in tara de doi tineri din Spania, a fost descoperit in Deva, intre bagajele aduse de o firma de transport.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )