Libnet.ro
UNICEF

22:16

FC Brasov a obtinut prima victorie dupa opt etape, 1-0 cu ACS Poli Timisoara

Antena3 Antena3,
FC Brasov a obtinut prima victorie dupa opt etape, 1-0 cu ACS Poli Timisoara

FC Brasov a reusit sa intrerupa seria de opt etape fara victorie, reusind sa castige cu 1-0 in deplasare in fata lui ACS Poli Timisoara. Ultimul succes obtinut de galben-negri a fost cel din etapa a 14-1,. continuă pe Antena3

FC Brasov obtine o victorie nesperata in fata lui ACS Poli

Cornel Talnar a obtinut prima victorie ca antrenor al lui FC Brasov in deplasarea de la Timisoara, scor 1-0, desi echipa sa a evoluat in inferioritate numerica in ultimul sfert de ora. Andrei Cristea a marcat in minutul 88, dupa o recuperare la mijlocul terenului continuata de Ricardo Machado cu pasa ideala in careu pentru cel care si-a trecut numele pe tabela de marcaj si in tur. FC Brasov castiga dupa o pauza de patru luni, dar ramane in zona retrogradarii.

Tratamentele Ana Aslan revin in statiunile balneare pentru prima data dupa 1990

Tratamentele cu Gerovital, facute de medici ai institutului Ana Aslan, vor reveni in acest an in statiunile balneare romanesti, pentru prima data dupa anul 1990, a declarat Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear.

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni in 2016, pentru prima data dupa 1.100 de ani

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni in anul 2016, pentru prima data dupa 1. 100 de ani, intalnirea urmand sa se desfasoare la Biserica Sfanta Irina din Istanbul, unde a avut loc cel de-al doilea Sinod Ecumenic, din anul 381.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )