Libnet.ro
UNICEF

14:30

Brasov:Trei morti si doi raniti grav, intr-un accident de masina

România Liberă România Liberă,
Brasov:Trei morti si doi raniti grav, intr-un accident de masina

Trei tineri, cu varste intre 19 si 23 de ani, au murit, iar alti doi au fost raniti grav intr-un accident produs, in noaptea de sambata spre duminica, la Brasov, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp de iluminat, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE Un pasager mort si doi raniti grav intr-un accident rutier in Alba. Masina in care se aflau a ars in incendiu

O persoana a murit si alte doua au ost grav ranite intr-un accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe DJ 107 in Alba, pe raza comunei Sancel. Autoturismul in care se aflau a ars in totalitate.

Accident cu 3 morti si 2 raniti grav. Cum arata masina dupa accident

O cursa nebuna prin orasul Brasov s-a terminat tragic pentru cinci tineri. Trei dintre ei au murit si alti doi au fost raniti dupa ce au intrat cu masina intr-un stalp. Impactul a fost atat de puternic,.

Accident cu un mort si patru raniti grav in judetul Constanta

Un tanar de 19 ani a murit si alti patru au fost raniti grav in urma unui accident produs, duminica seara, in apropierea localitatii constantene Tariverde, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe.

FOTO VIDEO Carnagiu azi-noapte la Brasov. Trei tineri au murit intr-un cumplit accident rutier

Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, in Brasov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, in jurul orei 2. 00, a avut loc un accident de masina,pe strada Carpatilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.

FOTO VIDEO Tragedie azi-noapte la Brasov. Trei tineri au murit intr-un cumplit accident rutier

Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, in Brasov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, in jurul orei 2. 00 a avut loc un accident de circulatie,pe strada Carpatilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.

Accident grav intr-o intersectie din Botosani. O ambulanta a fost lovita in plin de un TIR care nu s-a asigurat

O ambulanta care transporta un copil insotit de mama lui la un spital din Iasi a fost lovita in plin de un TIR intr-o intersectie din Botosani. Soferul ambulantei a murit, iar asistenta a fost grav ranita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )