Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO VIDEO Carnagiu azi-noapte la Brasov. Trei tineri au murit intr-un cumplit accident rutier

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Carnagiu azi-noapte la Brasov. Trei tineri au murit intr-un cumplit accident rutier

Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, in Brasov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, in jurul orei 2. 00, a avut loc un accident de masina,pe strada Carpatilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Tragedie azi-noapte la Brasov. Trei tineri au murit intr-un cumplit accident rutier

Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, in Brasov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov, in jurul orei 2. 00 a avut loc un accident de circulatie,pe strada Carpatilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.

Doi politisti brasoveni au fost retinuti azi-noapte

Actiune spectaculoasa la miezul noptii in municipiul Brasov, Doi politisti, de la Sectia 3 din municipiul Brasov cartierul Tractorul),au fost retinuti azi-noapte.

Oltul a mai luat azi-noapte o viata

Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Brasov a fost alertat dupa ce o persoana s-a inecat azi-noapte, in jurul orei 1. Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Brasov a fost alertat dupa ce o persoana s-a inecat azi-noapte, in jurul orei 1.

Brasov:Trei morti si doi raniti grav, intr-un accident de masina

Trei tineri, cu varste intre 19 si 23 de ani, au murit, iar alti doi au fost raniti grav intr-un accident produs, in noaptea de sambata spre duminica, la Brasov, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp de iluminat, informeaza Mediafax.

Vaslui: Trei tineri, condamnati pentru crima. Conflictul a pornit de la un cal si o caruta

Trei vasluieni au fost condamnati la pedepse cuprinse intre sapte si 11 ani si patru luni de inchisoare pentru omor calificat, dupa ce au ucis in bataie, cu o coasa, o bata si o furca, un tanar de 22 de ani, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )