Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brasov: Zece tone de carne de porc expirata din luna august a anului trecut, descoperite intr-un depozit din Ghimbav

B1 B1,
Brasov: Zece tone de carne de porc expirata din luna august a anului trecut, descoperite intr-un depozit din Ghimbav

Inspectorii Agentiei Regionale pentru Protectia Consumatorului ARPC) Brasov au gasit joi dimineata intr-un depozit din orasul Ghimbav o cantitate de zece tone de carne expirata in luna august 2013. continuă pe B1

Noua tone de carne de porc expirata de anul trecut au fost gasite intr-un depozit din Ghimbav

Cele noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului 2013 au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav.

Noua tone de carne expirata din vara anului trecut, intr-un depozit din Ghimbav. OJPC Brasov: Carnea fusese verificata de inspectorii DSVSA

Aproximativ noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului trecut au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav, Brasov, a declarat corespondentul Antena, Adrian Jatareanu. Inspectorul.

Circa 230 de tone de carne si produse din carne, retrase in urma controalelor ANPC

Aproape 230 de tone de carne si produse din carne, intre care si marfa expirata din noiembrie 2013, au fost retrase in urma controalelor facute miercuri de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), a anuntat seful.

Zeci de tone de carne si produse din carne au fost retrase din depozitele clujene

Descinderile DIICOT au declansat, miercuri, mai multe controale ale Protectiei Consumatorilor. 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, in urma controalelor la depozite din Bucuresti si din judetele Iasi, Bistrita-Nasaud si Cluj. Joi urmeaza controale la supermarketuri.

PNL vrea reducerea TVA la carne si produse din carne la 9%

Parlamentarii PNL au initiat un proiect de lege care presupune reducerea TVA la carne si produse din carne la 9% si solicita Guvernului sa sustina propunerea legislativa pentru a fi promovata din a doua jumatate a acestui an.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )