Libnet.ro
UNICEF

10:45

Noua tone de carne expirata din vara anului trecut, intr-un depozit din Ghimbav. OJPC Brasov: Carnea fusese verificata de inspectorii DSVSA

Antena3 Antena3,
Noua tone de carne expirata din vara anului trecut, intr-un depozit din Ghimbav. OJPC Brasov: Carnea fusese verificata de inspectorii DSVSA

Aproximativ noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului trecut au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav, Brasov, a declarat corespondentul Antena, Adrian Jatareanu. Inspectorul. continuă pe Antena3

Noua tone de carne de porc expirata de anul trecut au fost gasite intr-un depozit din Ghimbav

Cele noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului 2013 au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav.

Peste 230 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Aproape 230 de tone de carne si produse din carne, intre care si marfa expirata din noiembrie 2013, au fost retrase in urma controalelor facute miercuri de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia.

Brasov: Zece tone de carne de porc expirata din luna august a anului trecut, descoperite intr-un depozit din Ghimbav

Inspectorii Agentiei Regionale pentru Protectia Consumatorului ARPC) Brasov au gasit joi dimineata intr-un depozit din orasul Ghimbav o cantitate de zece tone de carne expirata in luna august 2013.

Peste 200 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Circa 129 de tone de carne de toate felurile, nu numai de pui, ci si de porc si peste, au fost confiscate si oprite de la comercializare, a anuntat, miercuri, vicepresedintele ANPC, Marius Dunca. De asemenea,.

FOTO Barbat disparut din toamna anului trecut gasit mort sub un pod de detinuti

In aceasta dimineata, detinutii Penitenciarului Bistrita, care participau la curatenia de primavara, au facut o descoperire macabra pe vechea sosea de centura a municipiului. intr-un sant pe care il igienizau, sub un pod, au gasit cadavrul in putrefactie al unui barbat de 65 de ani.

Brasov: O tona de carne expirata, gasita la Ghimbav.

Inspectorii Agentiei Regionale pentru Protectia Consumatorului ARPC) Brasov au gasit, joi dimineata, o tona de care alterata, intr-un depozit din Ghimbav, conform Agerpres. Citeste si: Mafia carnii stricate. Un inspector de la OPC Cluj si un consilier ANSV, cercetati in dosarul de evaziune Inspectorul ARPC Brasov, comisarul sef Sorin Susanu, a declarat pentru AGERPRES ca este vorba despre picioare de porc aduse din Polonia expirate in august 2013, care nu erau sigilate si erau depuse langa .

Zeci de tone de carne si produse din carne au fost retrase din depozitele clujene

Descinderile DIICOT au declansat, miercuri, mai multe controale ale Protectiei Consumatorilor. 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, in urma controalelor la depozite din Bucuresti si din judetele Iasi, Bistrita-Nasaud si Cluj. Joi urmeaza controale la supermarketuri.

Perchezitii de amploare: o retea ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata

Anchetatorii fac perchezitii la peste 100 de adrese din Capitala si din mai multe judete, in cazul unei retele ai carei membri sunt suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata,.

Subiectele Zilei: Director in ASF cu patru salarii pe luna: 70.000 de lei; Dovada ca derapajele din vara lui 2012 vor avea efecte in Europa; Orasele Transilvaniei, sub amenintarea retrocedarilor; Ce se intampla cu autostrada Comarnic-Brasov?

Iliescu nu l-ar vedea pe Ponta prezidentiabil: E inca tanar. Ar trebui un presedinte dintr-o generatie mai inaintata. Ion Iliescu are retineri in. Urmasii lui Ginghiz Han din Romania ii urasc pe comunisti. Vestile din Crimeea primite de tatarii-romani din Constanta nu sunt optimiste: membrii comunitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )