Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de tone de carne si produse din carne au fost retrase din depozitele clujene

Adevărul Adevărul,
Zeci de tone de carne si produse din carne au fost retrase din depozitele clujene

Descinderile DIICOT au declansat, miercuri, mai multe controale ale Protectiei Consumatorilor. 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, in urma controalelor la depozite din Bucuresti si din judetele Iasi, Bistrita-Nasaud si Cluj. Joi urmeaza controale la supermarketuri. continuă pe Adevărul

Perchezitii de amploare: o retea ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata

Anchetatorii fac perchezitii la peste 100 de adrese din Capitala si din mai multe judete, in cazul unei retele ai carei membri sunt suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata,.

Circa 230 de tone de carne si produse din carne, retrase in urma controalelor ANPC

Aproape 230 de tone de carne si produse din carne, intre care si marfa expirata din noiembrie 2013, au fost retrase in urma controalelor facute miercuri de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), a anuntat seful.

PNL vrea reducerea TVA la carne si produse din carne la 9%

Parlamentarii PNL au initiat un proiect de lege care presupune reducerea TVA la carne si produse din carne la 9% si solicita Guvernului sa sustina propunerea legislativa pentru a fi promovata din a doua jumatate a acestui an.

ATENTIE mare ce produse cumparati din magazine. Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara

Tone de carne stricata au fost scoase la vanzare in mai multe magazine din tara de catre o grupare de evazionisti. Prejudiciul este imens: 15 milioane de euro in total! Carnea expirata era reambalata si.

UPDATE. Carne stricata la vanzare. Prejudiciul, 15 milioane de euro. ...

UPDATE: Angajati de la Directia Vamilor si Protectia Consumatorilor se afla printre persoanele vizate in ancheta privind evaziunea fiscala cu carne si produse din carne alterata, relateaza Mediafax, citand surse judiciare. --- 106 de perchezitii au avut loc, in aceasta dimineata, la depozite de carne din Bucuresti si alte judete, conform B1 TV. Prejudiul in acest dosar de evaziune fiscala este de 15 milioane de euro. Membrii gruparii ar fi livrat in magazine tone de produse din carne .

Actiune de amploare. Peste 100 de perchezitii au loc la nivel national in cazul unei grupari care ar fi livrat in magazine produse din carne alterata

Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si in mai multe judete din tara in cazul unei retele ai carei membri sunt suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )