Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua tone de carne de porc expirata de anul trecut au fost gasite intr-un depozit din Ghimbav

Adevărul Adevărul,
Noua tone de carne de porc expirata de anul trecut au fost gasite intr-un depozit din Ghimbav

Cele noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului 2013 au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav. continuă pe Adevărul

Noua tone de carne expirata din vara anului trecut, intr-un depozit din Ghimbav. OJPC Brasov: Carnea fusese verificata de inspectorii DSVSA

Aproximativ noua tone de picioare de porc expirate din luna august a anului trecut au fost descoperite intr-un depozit frigorific din Ghimbav, Brasov, a declarat corespondentul Antena, Adrian Jatareanu. Inspectorul.

Brasov: Zece tone de carne de porc expirata din luna august a anului trecut, descoperite intr-un depozit din Ghimbav

Inspectorii Agentiei Regionale pentru Protectia Consumatorului ARPC) Brasov au gasit joi dimineata intr-un depozit din orasul Ghimbav o cantitate de zece tone de carne expirata in luna august 2013.

Profitul Bundesbank a crescut de 7 ori anul trecut

Profitul Bundesbank, banca centrala a Germaniei, a crescut de sapte ori anul trecut, la 4,6 miliarde de euro, de la 664 miliarde de euro in anul anterior, cand rezultatul a fost influentat de fondurile mai mari alocate provizioanelor pentru risc, a.

Producatorul american de tablete si smartphone-uri Vonino a vandut de 8 milioane euro in tara anul trecut si estimeaza 14 milioane euro in acest an

Compania americana Vonino, prezenta in tara prin distribuitorul Advanced Technologies, spune ca a vandut pe plan local 65. 000 de tablete si 15. 000 de smartphone-uri anul trecut, cand cifra de afaceri a fost de 8 milioane euro. Compania, care a lansat acum la targul CeBit Hanovra trei noi tablete si un model de smartphone, estimeaza afaceri de 14 milioane euro pe plan local in acest an.

Grupul UniCredit Tiriac a facut anul trecut profit de 20 mil. euro, la jumatate fata de 2012. Doar banca a raportat un rezultat cu 100 mil. lei mai mic

UniCredit Tiriac Bank a raportat la nivel consolidat un profit net de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) pentru anul trecut, la jumatate fata de cel inregistrat in 2012. Creditarea a fost sustinuta de avansul puternic al imprumuturilor ipotecare si.

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39%

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39% Valoarea estimata a tranzactiilor din Romania a ajuns la 1,09 miliarde de USD in 2013, in crestere cu 39% fata de anul precedent, conform studiului EY - M and A Barometer Romania 2013.

CBRE: Peste 343 milioane euro - investitiile in imobiliare, anul trecut

Totalul investitiilor imobiliare s-a ridicat, anul trecut, la peste 343 de millioane de euro, in crestere cu mai mult de 100% fata de volumul investitional din 2012, potrivit raportului de cercetare realizat de CBRE.

Afacerile Herbalife au crescut anul trecut cu 10%

Afacerile Herbalife au crescut anul trecut pe plan local cu 10%, fata de 2012 cand compania a avut un rulaj de 12 milioane euro, pe fondul cresterii numarului de distribuitori cu 19%.

Castigatorii de anul trecut de la Indian Wells au parasit competitia

Atat Maria Sarapova 5 WTA), cat si Rafael Nadal 1 ATP), castigatori de anul trecut la Indian Wells, au parasit deja actuala editie a competitiei.

Piata de factoring a scazut anul trecut cu peste 5%, la 2,72 miliarde de euro

Piata de factoring a totalizat anul trecut 2,72 miliarde de euro, in scadere cu 5-6% fata de nivelul din 2012, in conditiile in care factoringului de export a crescut usor, iar cel de import s-a diminuat, potrivit datelor Asociatiei Romane de Factoring ARF).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )