Libnet.ro
UNICEF

18:45

Brazilia a blocat accesul la nivel national pentru reteaua WhatsApp

România Liberă România Liberă,
Brazilia a blocat accesul la nivel national pentru reteaua WhatsApp

Pentru a treaia oara la rand, un judecator din Brazilia a blocat accesul la nivel national pentru reteaua WhatsApp, anunta presa braziliana. Decizia vine dupa ce reteaua a refuzat sa ofere niste informatii intr-o ancheta penala, anunta BBC, potrivit HotNews. WhatsApp se confrunta cu amenzi zilnice de 15. 000 de dolari, pentru ca nu respecta ordinele juridice. Facebook, care detine aplicatia-extrem de folosita in Brazilia-a declarat ca nu pastreaza arhivele conversatiilor. continuă pe România Liberă

Conducerea liberalilor, reunita pentru a analiza tema stabilirii sefiei unice la nivel national, dar si pentru a discuta de alegerile parlamentare

Liberalii vor discuta luni stadiul fuziunii in teritoriu intre fostul PNL si fostul PDL, in conditiile in care o singura filiala mai trebuie sa primeasca lider unic, prin numirea de la centru, o analiza urmand a se face pe marginea oportunitatii sefiei unice si la nivel national, printr-un Congres, in toamna, si nu in 2017, cum era stabilit initial.

375.897 de tranzactii imobiliare au fost inregistrate la nivel national

In primele cinci luni ale anului 2016 au fost inregistrate, la nivel national, 375. 897 de tranzactii imobiliare, cu peste 36. 000 mai multe fata de perioada ianuarie-mai 2015, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Surse: Cand ar putea stabili PNL o conducere unica la nivel national

Liberalii analizeaza, luni, posibilitatea stabilirii sefiei unice la nivel national, in cadrul unui Congres care ar putea fi organizat in aceasta toamna, potrivit unir surse liberale.

Premierul Ciolos, interventie la nivel inalt pentru gasirea romanilor implicati in atentatul de la Nisa

Premierul Dacian Ciolos a discutat sambata seara telefonic cu omologul sau francez, Manuel Valls, despre familia de romani care a fost la Nisa pe 14 iulie si al caror copil este internat in spital, pentru a se asigura ca primesc tot sprijinul autoritatilor franceze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )