Libnet.ro
UNICEF

12:15

Brazilia merge dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Online Sport Online Sport,
Brazilia merge dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Brazilia a trecut pe langa eliminare cu Chile, sambata seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2014. Dupa 1-1 la capatul a 90 de minute, in care Brazilia a avut nevoie de un autogol, Chile a avut o bara in ultimele secunde ale celei de-a doua reprize de prelungire. S-a ajuns la loviturile de departajare, cu 2-2 dupa patru serii de penaltyuri. Neymar a transformat cu sange rece, iar Chile a trimis din nou minge in bara, semnand propria eliminare echivalenta cu calificarea Braziliei. Echipa cariocas este prima intrata in optimile de finala, asa cum arata tabloul actualizat al fazei finale. LINKURI RAPIDE: Taboul faza finala |Grupe CM 2014 |Golgheteri ||Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial . continuă pe Online Sport

Brazilia s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile la penaltyuri

Brazilia este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile in urma loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute ale partidei de la Belo Horizonte, scorul.

Hattrick-ul lui Xherdan Shaqiri califica Elvetia in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Franta castiga grupa E

Franta, de pe primul loc, si Elvetia, de pe pozitia secunda, sunt cele doua echipe din grupa E care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. La Rio de Janeiro, pe stadionul Maracana, F.

Belgia si Algeria s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Belgia si Algeria s-au calificat, joi seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale, relateaza Mediafax. Algeria a intalnit Rusia, scor 1-1, in timp ce Belgia a invins Coreea de Sud cu scorul de.

Algeria s-a calificat pentru prima oara in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Belgia, punctaj maxim in grupa H

Algeria a reusit sa se califice in premiera in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Rusia, disputat la Curitiba. in cealalta partida din grupa H, la Sao.

Columbia si Grecia, calificate in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Columbia si Grecia s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale dupa ce au invins Japonia, respectiv Grecia, relateaza Mediafax. Echipa nationala a Greciei, adversara Romaniei in preliminariile.

Grecia se califica in premiera in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Columbia castiga grupa C cu punctaj maxim

Grecia, echipa care a eliminat Romania in barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, va juca in premiera in optimile de finala ale competitiei, dupa ce a castigat dramatic in fata Coastei de.

Statele Unite pierd meciul cu Germania, dar se califica in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Victorie de palmares pentru Portugalia

Suspiciunile legate de meciul Germania - SUA s-au dovedit nefondate. Nationala pregatita de Joachim Low a castigat partida disputata la Recife cu 1-0 si a terminat pe primul loc in grupa G a Cupei Mondiale. in.

Elvetia si Franta, calificate in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Reprezentativele Frantei si Elvetiei s-au calificat in optimile Cupei Mondiale, dupa meciurile disputate, miercuri, cu Ecuador, respectiv Honduras, relateaza Mediafax. Franta a remizat cu Ecuador, scor 0-0, iar.

Brazilia bate in lemn si merge dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Brazilia a trecut pe langa eliminare cu Chile, sambata seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2014. Dupa 1-1 la capatul a 90 de minute, in care Brazilia a avut nevoie de un autogol, Chile a avut o bara in ultimele secunde ale celei de-a doua reprize de prelungire. S-a ajuns la loviturile de departajare, cu 2-2 dupa patru serii de penaltyuri. Neymar a transformat cu sange rece, iar Chile a trimis din nou minge in bara, semnand propria eliminare echivalenta cu calificarea Braziliei. Echipa cariocas este prima intrata in optimile de finala, asa cum arata tabloul actualizat al fazei finale. LINKURI RAPIDE: Taboul faza finala |Grupe CM 2014 |Golgheteri ||Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cupa Mondiala: Performanta istorica pentru Columbia care merge in sferturi dupa 2-0 cu Uruguay

Performanta istorica pentru Columbia care s-a calificat, pentru prima data in istorie, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Columbia a invins cu 2-0 Uruguay si se pregateste pentru meciul din sferturi, cu Brazilia, favorita turneului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )