Libnet.ro
UNICEF

07:15

BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de marti (Vor juca Baghdatis, Tipsarevic si Guillermo Garcia-Lopez)

Hotnews Hotnews,
 BRD Nastase Tiriac Trophy: Programul zilei de marti (Vor juca Baghdatis, Tipsarevic si Guillermo Garcia-Lopez)

Marti vor intra in scena la BRD Nastase Tiriac Trophy nume cunoscute precum Marcos Baghdatis, Guillermo Garcia-Lopez, Janko Tipsarevic si Ivan Dodig. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de marti. continuă pe Hotnews

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Horia Tecau, Florin Mergea si alti romani joaca la dublu

Turneul BRD Nastase-Tiriac Trophy debuteaza, la dublu, cu nu mai putin de sase romani. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni o echipa romaneasca in primul tur.

Marius Copil, invins de Mihail Iujnii, in primul tur la BRD Nastase Tiriac Trophy

Marius Copil, singurul tenisman roman prezent pe tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro, a fost invins de rusul Mihail Iujnii, cu 1-6, 6-4,.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Adrian Ungur, eliminat in calificari, traseu imposibil pentru Copil

BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015 a debutat cu mai multe surprize dupa prima zi de tenis de pe tabloul principal. Dupa eliminarea lui Adrian Ungur, Romania a mai ramas cu un singur jucator, in calificari si unul in primul tur al competitiei.

Bogdan Apostol, in turul al doilea al calificarilor la BRD Nastase Tiriac Trophy

Tanarul tenisman roman Bogdan Ionut Apostol 19 ani) l-a invins pe bosniacul Aldin Setkic, cu 6-4, 6-3, sambata, la Arenele BNR din Bucuresti, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro, relateaza Agerpres.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Gilles Simon si Monfils, la Bucuresti. Pe cine va intalni Copil

Marius Copil, 170 WTA, va fi singurul roman care va evolua in cadrul turneului ATP 250 Nastase-Tiriac Trophy. El si-a aflat adversarul din primul tur, in urma tragerilor la sorti, de sambata, de la Bucuresti.

Bucurestiul primeste vizita stelelor tenisului: BRD Nastase-Tiriac debuteaza in weekend. Ce mari jucatori vin la noi

Iubitorii sportului alb din Romania vor fi rasfatati in acest weekend: pot savura meciurile Canada Romania la Fed Cup la televizor Dolce Sport) si pot asista din tribune la partidele din BRD Nastase-Tiriac, gazduite de Arenele BNR.

BRD Nastase-Tiriac, turul I: romanii au ocazia de a-i vedea pe Tecau si pe Mergea la lucru la Arenele BNR

Ajunsa la editia aniversara cu numarul 20, BRD Nastase-Tiriac a debutat, in weekend, cu meciurile din calificari, iar sambata, organizatorii au tras la sorti si tabloul principal al competitiei.

BRD Nastase-Tiriac: rezultatele complete ale zilei de luni. Ce au facut romanii si cum a debutat vedeta Corici

Turneul bucurestean a oferit o serie de confruntari spectaculoase. in cele mai importante dueluri, Marius Copil, singurul roman calificat direct in turul I, l-a intalnit pe rusul Youzhny 57 ATP), iar pustiul-minune al tenisului mondial, Borna Corici, le-a oferit spectatorilor un joc dramatic cu Stakhovsky.

BRD Nastase-Tiriac, ziua a II-a: s-a stabilit programul pentru duminica. Ce au facut romanii in prima zi

Partidele din calificari se vor termina, astazi, invingatorii urmand sa completeze tabloul principal al turneului. Intrarea pe Arenele BNR va fi libera pentru public si astazi.

BRD Nastase-Tiriac, ziua a 3-a: patru romani vor fi luni in actiune. Va juca si noul copil-minune al tenisului mondial

Iubitorii tenisului din Romania vor avea ocazia de a-l vedea la lucru pe un pusti de 18 ani despre care se spune ca va ajunge la fel de bun ca Novak Djokovici.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )