Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bucurestiul primeste vizita stelelor tenisului: BRD Nastase-Tiriac debuteaza in weekend. Ce mari jucatori vin la noi

Adevărul Adevărul,
Bucurestiul primeste vizita stelelor tenisului: BRD Nastase-Tiriac debuteaza in weekend. Ce mari jucatori vin la noi

Iubitorii sportului alb din Romania vor fi rasfatati in acest weekend: pot savura meciurile Canada Romania la Fed Cup la televizor Dolce Sport) si pot asista din tribune la partidele din BRD Nastase-Tiriac, gazduite de Arenele BNR. continuă pe Adevărul

Janko Tipsarevic a primit un wild-card din partea organizatorilor BRD Nastase - Tiriac Trophy

Ajuns pe locul 829 in ierarhia ATP dupa ce nu a evoluat in ultimii doi ani din cauza unei accidentari), Janko Tipsarevic a primit un wild-card din partea organizatorilor BRD Nastase-Tiriac Trophy, scrie Hotnews.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Janko Tipsarevic a primit un wild-card

Ajuns pe locul 829 in ierarhia ATP dupa ce nu a evoluat in ultimii doi ani din cauza unei accidentari), Janko Tipsarevic a primit un wild-card din partea organizatorilor BRD Nastase-Tiriac Trophy. Competitia va debuta pe 18 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )